torstai 3. heinäkuuta 2014

NJ etsii ylläpitäjää

NJ etsii ylläpitäjää
LähettäjäChristaW
Päivämäärä:   2.7.14 19:49:05

Joo, johonkin se raja täytyy vetää.

Nyt loppuu meikäläiseltä huumorintaju ja henkinen jaksaminen tähän kaikkeen paskaan, mitä saan niskaani tämän pestin vuoksi. Hurraa anonyymit, te voititte. En jaksa enää. Joka viikko joku keksii trollailla vähän lisää ja pelleillä mun kustannuksella, ihankun sillä mitä minä ajattelen, ei olis mitään merkitystä. Ja eihän sillä varmaan olekaan. Joten kiitti mulle riitti.

NJ etsii siis ylläpitäjää. Helppo hommahan tämä nyt on kun kaikki on käytännössä valmiina hopeatarjottimella, ainoastaan kasvattaja- ja jalostusluokkaa pitää fiksailla. Henkilökohtaisesti mulle on ihan sama, mitä uusi ylläpitäjä päättää jaokselle tehdä. Itse koitin pitää tätä lafkaa niin, että muutkin voisivat hyötyä sen aktiivisesta toiminnasta, mutta ilmeisesti olen siinä epäonnistunut. Joten luovutetaanpa pesti osaavampiin käsiin - niitä kun on aina niin paljon ehdolla! Joten nyt anonyymit, teidän tilaisuutenne on koittanut.

Mitä NJ-ylläpitäjältä vaaditaan? No joo, omien kokemusteni perusteella voisin sanoa, että ainakin rautaista itsetuntoa, koska sitä tässä hommassa koetellaan. On ihan sama mitä teet tai sanot, se on kuitenkin väärin. Ja kaikkia sanomisiasi voidaan käyttää sinua vastaan. Oli se sitten aiheeseen liittyvää tai liittymätöntä. Myös ajatustenlukutaito on ihan hyödyllinen lisä. Varsinkin kun kaikkia pitää pyrkiä miellyttämään yhtäaikaa olematta puolueellinen/puolueeton/yksinvaltija/demokratia/jne.

Luonnollisesti, hakemukset pestiin osoitetaan minulle sähköpostitse. Sana on vapaa. Haku on auki niin kauan kun hommaan löytyy joku pätevä ihminen.

Ja vielä muistutukseksi, Näyttelyjaoksen sivut.
  Re: NJ etsii ylläpitäjää
LähettäjäChristaW
Päivämäärä:   2.7.14 19:52:29

Niin ja mainittakoon vielä, että samalla luovun myös NJ-tuomarin hommasta.
  Re: NJ etsii ylläpitäjää
LähettäjäElisa
Päivämäärä:   2.7.14 19:56:33

Mites meneillään olevat näyttelyt, tuomaroitko niitä kuitenkin loppuun?
  Re: NJ etsii ylläpitäjää
LähettäjäChristaW
Päivämäärä:   2.7.14 19:58:12

Elisa, tuomaroin.
  Re: NJ etsii ylläpitäjää
LähettäjäElisa
Päivämäärä:   2.7.14 19:58:59

Hyvä juttu :)
  Re: NJ etsii ylläpitäjää
Lähettäjä: s el s
Päivämäärä:   2.7.14 20:07:55

No on kyl vähän sääli, harva jaksaa nähdä niin paljon vaivaa ja aikaa jaoksen eteen.. toivottavasti tämä ei nyt tarkoita koomailua tulevaisuudessa. Tietty muakin kiinnostais homma mut mun kiireillä tuskin sovellun kun kyllähän tohon aikaa saa uppoomaan :D
  Re: NJ etsii ylläpitäjää
LähettäjäDina
Päivämäärä:   2.7.14 20:25:16

Mä olenkin jo pitkään miettinyt, että miten sä jaksat kuunnella sitä jatkuvaa jauhantaa ja törkyä anonyymeiltä & muilta urpoilta. Ihan kohtuutonta. :/ En kyllä yhtään ihmettele päätöstäsi.

Toivottavasti uusi ylläpitäjä löytyy pian, eikä NJ vaivu horrokseen.
  Re: NJ etsii ylläpitäjää
Lähettäjä: heh
Päivämäärä:   2.7.14 20:27:46

Nyt Alisonilla hyvät mahikset yrittää uudestaan. Saada paikka toimimaan yhtä hyvin, kuin se hevosopisto ja ne ratsastuskoulut ja se tarinakilpailujuttu jne :D
  Re: NJ etsii ylläpitäjää
Lähettäjä: lutty
Päivämäärä:   2.7.14 20:32:28

Ihmettelen jos joku uskaltaa/viitsii ottaa tuota kontolleen jatkuvien paskanpuhujien takia :/ Tai no, voihan se olla vain se yksi tyyppi, joka haukkuu eri nickeillä. Toki uskon että tässä on jotain henkilökohtaistakin takana.
  Re: NJ etsii ylläpitäjää
LähettäjäChristaW (puh)
Päivämäärä:   2.7.14 20:33:40

Jep. Virtuaaliharrastaminen ei oo ollu kivaa enää hetkeen ku syyllistetään kaikesta mitä et edes itse tee. Ja ihan vaan sen takia, että on tällasen lafkan ylläpitäjä. Onko ihmiset sitten niin kateellisia vai mikä on syynä? Ei kyllä edes rehellisesti sanottuna kiinnosta.
  Re: NJ etsii ylläpitäjää
Lähettäjä: yersinio
Päivämäärä:   2.7.14 20:38:04

Mun mielestä NJ on toiminut nyt hyvin. Ehkä juurikin ylläpitäjänä Christa nyt on sortunut siihen, että yrittää miellyttää kaikkia ja olla liikaa läsnä? Olisiko helpompi jos ei edes kävisi lukemassa NJ:hin liittyviä topikkeja? Jos jollain on jotain oikeaa asiaa niin varmasti lähestyy siitä sähköpostitse :)
  Re: NJ etsii ylläpitäjää
Lähettäjä*lumienkuli*
Päivämäärä:   2.7.14 20:39:45

Ite jaksaisin ton kakan jauhamisen, mutta enpä usko että mulla olis osaamista tarpeeksi ylläpitämään NJ:tä :/
  Re: NJ etsii ylläpitäjää
LähettäjäMeela
Päivämäärä:   2.7.14 20:47:58

Mun mielestä NJ on toiminut Christan ylläpitämänä hyvin, eli käytännössä riittävän aktiivisesti ja niin, että jaosta on koitettu kehittää samaan aikaan (huomioiden myös muiden virtuaalihevostelijoiden mielipiteet). Ansaitset multa kyllä ehdottomasti hatunnoston, kun tätä hommaa näinkin pitkään jaksoit anonyymien hyökkäyksistä huolimatta! :).
  Re: NJ etsii ylläpitäjää
Lähettäjä: pop
Päivämäärä:   2.7.14 20:58:04

Mitä muuta voi olettaa saavansa kuin kakanjauhantaa? Virtuaalimaailma on täynnä ihmisiä joilla on huono olla itsensä kanssa ja sitä pitää purkaa toisiin harrastajiin. Pönkitetään omaa näennäistä paremmuutta haukkumalla ja mustamaalaamalla ja piilovittuilemalla muille. Ja mitä voi olettaa, kun itse käyttäytyy samalla tavalla? Niin metsä vastaa...
  Re: NJ etsii ylläpitäjää
LähettäjäChristaW (puh)
Päivämäärä:   2.7.14 21:00:15

Yersinio, voi kun se oiskin vaan nj:hin liittyvää mutta kun on ilmeisen mukavaa mennä myös henkilökohtaisuuksiin. Niitä on jo pikkusen vaikea ignoorata, varsinkin kun ne on usein ihan hatusta vedettyjä.
  Re: NJ etsii ylläpitäjää
Lähettäjä: Troya (eo)
Päivämäärä:   2.7.14 21:01:58

Harmillista, NJ on ollut ylläpitosi alla hyvin altiivinen.
  Re: NJ etsii ylläpitäjää
Lähettäjä: Troya (eo)
Päivämäärä:   2.7.14 21:06:46

Puhelin vittuilee nyt kyllä ihan huolella. Eli:

Harmillista, NJ on ollut ylläpitosi alla hyvin aktiivinen. Toivottavasti uusi ylläpitäjä kykenee samaan.

Kannattaisi ehkä itse kunkin painaa mieleen, miten kurjalta tuntuu, kun toiset haukkuvat ja menevät henkilökohtaisuuksiin julkisella foorumilla. Saattaisivat moiset käytösmallit vähentyä täälläkin, kun jokainen lähtisi liikkeelle siitä, että pitää oman käytöksensä kurissa.
  Re: NJ etsii ylläpitäjää
Lähettäjämisery.
Päivämäärä:   2.7.14 21:09:47

Kärryillä-lehdessä oli hyvä kirjoitus nettikiusaamisesta. Täytyy varmaan kopioida se joku päivä tänne.

Tsemppiä Christa, itselläkin usein sellanen olo, että tekisi mieli lyödä hanskat tiskiin. Tiedän myös sen, miltä tuntuu, kun haukutaan henkilökohtaisistakin asioista. :/
  Re: NJ etsii ylläpitäjää
Lähettäjä: niki
Päivämäärä:   2.7.14 21:11:31

Niin julmaa kuin se onkin, niin monesti kannattaa vilkaista sinne peiliin jos kokee saavansa osakseen paljon anonyymien parjaamista. Sille on aina jokin syy. Enpä ole nähnyt että ketään otettaisiin silmätikuksi ihan huvin vuoksi. Tämä siis yleisenä ohjeena kaikille, ei vain Christalle.
  Re: NJ etsii ylläpitäjää
Lähettäjä: cluedo
Päivämäärä:   2.7.14 21:15:33

"Niin julmaa kuin se onkin, niin monesti kannattaa vilkaista sinne peiliin jos kokee saavansa osakseen paljon anonyymien parjaamista. Sille on aina jokin syy."

Juurikin näin.. Nettikiusaaminen on väärin, mutta valitettavasti jos käyttäytyy epäreilusti, töykeästi ja ylimielisesti kanssaharrastajia kohtaan, niin mitä voi odottaa tapahtuvan.. (Ei, en puhu Christasta.)
  Re: NJ etsii ylläpitäjää
Lähettäjämisery.
Päivämäärä:   2.7.14 21:17:24

Höpöhöpö, kyllähän sitä kiusataan ihan huvin vuoksikin. Jos joku on paljon esillä, niin häntä on helppo parjata ja purkaa pahaa oloaan tähän. En ole itse ainakaan nähhnyt täällä kenenkään käyttäytyvän cluedon mainitsemalla tavalla. Toki se riippuu siitä, miten itse ottaa kirjoitukset ja miten itse mieltää jonkun henkilön.
  Re: NJ etsii ylläpitäjää
Lähettäjä: --
Päivämäärä:   2.7.14 21:20:43

"Niin julmaa kuin se onkin, niin monesti kannattaa vilkaista sinne peiliin".....
  Re: NJ etsii ylläpitäjää
Lähettäjä: Troya (eo)
Päivämäärä:   2.7.14 21:23:18

Pakko kyllä olla nyt samaa mieltä anonyymien kanssa - harvemmin ketään otetaan silmätikuksi noin muuten vaan. Ihan sama toimii kouluelämässä. Kiusatut ovat usein ujoja, erinäköisiä, keskivertoa tukevampia, yms. Tyhjästä on paha nyhjästä, ja kiusaamiseenkin pitää olla jokin pohja. Muuten se ei toimi.

Ei se tietenkään missään nimessä OIKEUTA kiusaamista, mutta ketään ei valita kiusattavaksi jos hän on samanlainen kun kaikki muut. Kiusattavissa on aina jotain, mikä toimii kiusaamisen katalyyttinä.

T. Lihavuuden takia miltei koko elämänsä koulukiusattuna ollut
  Re: NJ etsii ylläpitäjää
LähettäjäLoci mob
Päivämäärä:   2.7.14 21:31:50

Mäkin voin sanoa tosta kiusaamisesta, että vaan kaks lukuvuotta oon ollu vapaa koulukiusaamisesta. Ensimmäinen oli lukiossa, koska porukka oli pieni ja oikeesti reilu, kaikki otettiin mukaan kyselemättä. Toinen oli viime talvi, kun alko kavereita löytyä, eri luokka yms.

Mua on kiusattu alkuun siksi että joo, mulla on ongelmia, todennäköisesti diagnosoimaton adhd, näytin erilaiselta ja kukaan ei tuntenu. Se kun joutuu silmätikuks ja oot samojen ihmisten kanssalähes joka päivä, nuoret oppii vanhemmilta sen kiusaamisen..

Tsemppiä Crista ja kaikki muut netti/koulukiusaamisen uhrit!
  Re: NJ etsii ylläpitäjää
Lähettäjä: misery.
Päivämäärä:   2.7.14 21:47:05

Onko se kiusatun vika, jos on vaikka ujo tai erilainen? Jos pitää siis peiliin katsoa kiusaamistapauksissa.
  Re: NJ etsii ylläpitäjää
Lähettäjä: --
Päivämäärä:   2.7.14 21:49:09

Minä ainakin tarkoitin tätä:

"Nettikiusaaminen on väärin, mutta valitettavasti jos käyttäytyy epäreilusti, töykeästi ja ylimielisesti kanssaharrastajia kohtaan, niin mitä voi odottaa tapahtuvan"

Jolloin sinne peiliin vois katsoa.

Harvemmin täälä hooteessä kiusataan jotain ulkonäön tai erilaisuuden takia.
  Re: NJ etsii ylläpitäjää
Lähettäjä: jayness
Päivämäärä:   2.7.14 21:51:17

Harmi juttu. Mua homma sinänsä kiinnostais, mut en viitti kyl hakea kun on toi NJ-tuomarihommakin inan kesken. Aattelin kesän jälkeen hoitaa sen loppuun (ku ilmoitin jo maililla et teen loppuun sen ku pääsen takas omaan kotiini) ja sit jatkaa KRJ-laatiksen rakennetuomarina, SHLAn rakennetuomarina ja mahdollisesti myös ottaa SHLA kokonaan omille harteille jos se sopii Snniifille. YLAn rakennetuomaripestiä myös kattelin ja harkitsen.

Vaik ois tää silleen kiva työ eikä mua varmaan kauheesti toi (negatiivinen) palautekaan haittais. Osaan antaa sen mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Oisin kyl mieluusti antanu sun jatkaa täs hommassa, vaikken kaikista sääntömuutoksista alkuunkaan ollut samaa mieltä. Mut toivottavasti löytyy joku sopiva jatkaja.
  Re: NJ etsii ylläpitäjää
LähettäjäChristaW (puh)
Päivämäärä:   2.7.14 22:52:01

Innokkaita hakijoita hommaan kaivataan, tällä hetkellä saldo on 0.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti