tiistai 2. joulukuuta 2014

YLAlle uutta YP:tä

Hiljaiseloa + YLAlle uutta yp:tä
Lähettäjämisery.
Päivämäärä:   30.11.14 18:37:01

Kun vuorokauden aikana sinua haukutaan julkisesti foorumilla huijariksi syyttä (topa katosi, taisi aloittajaa alkaa hävettämään?), saat sähköpostiviestin jossa sinua haukutaan YLA:lle sopimattomaksi ylläpitäjäksi ym kivoja asioita, luet täältä taas jotain sontaa sähköpostiviesteihin vastaamisesta (ei, kukaan ei ole laittanut minulle samasta asiasta viittä sähköpostia) ja lopulta olet kuulemma lapsellinen, niin jossain kohtaa sitä vain napsahtaa ja "järjestää shown". Tarpeeksi monta kertaa kun niin käy, niin jossain kohtaa sitä vain on pakko sanoa, että en aio enää ahdistua ja stressata tämän harrastuksen takia.

Siispä aloitan karsimalla suurimman murhetta aiheuttavan asian: YLA:n. Tarkoitukseni on myös viettää hiljaiseloa muutenkin niin kauan kuin siltä tuntuu. Yritän hoitaa sovitut asiat alta pois, kuten tapoihini kuuluu, vaikkette sitä usko. Kilpailen myös kasvateillani kuten olen luvannut ja yritän tehdä hevosten sivut, sekä hoitaa MRA:n valmennukset alta pois.

Eli: YLA etsii uutta kakkosylläpitäjää. En luovu siitä kokonaan ennen kuin olen varma, että uusi ylläpitäjä osaa hommansa. Sen verran olen tässä vuoden aikana rakentanut ja nähnyt vaivaa laitoksen eteen, ettei sitä kenelle tahansa luovuteta.

Uudelta YP:ltä toivon kärsivällisyyttä (vaikka minulta sitä löytyy, niin ei nähtävästi riittävästi, joten tätä pitää löytyä _paljon_), paljon aikaa ja hyvää stressinsietokykyä. Tuloksien ajoissa saaminen vaatii hommaa, kuten myös tuomareiden kanssa puljaaminen. Itsekin joutuu tuomaroimaan paljon. Täytyy osata miellyttää kaikkia ja tehdä kompromissejä. Uuden YP:n kannattaa myös muistaa se, että olet jatkossa laatiksenpitäjä, etkä voi sanoa yksityishenkilönä enää kertoa mielipiteitä esimerkiksi laatuarvosteluista [kerron tämän siksi, että tämä tuli minulle täytenä yllätyksenä]. Toki hommassa on antoisakin puoli, sillä jotkut osaavat antaa kiitosta. :)

Haluan kertoa rehellisesti mitä ylläpitäjän homma on, koska kukaan ei minulle sitä kertonut, kun tähän ryhdyin. :) Ettei tule sitten yllätyksenä. Jos tuntuu, että olet oikea henkilö, niin laita ihmeessä sähköpostia nimessäni olevaan osoitteeseen ja kerro itsestäsi tarkemmin. YLA tulee siirtää domainiltani pois, joten toivottavaa olisi, että uudella YP:llä olisi oma domain.

ps. Jospa voisitte olla tähän edes kommentoimatta mitään nenään vedetyistä herneistä tai marttyyristä. En oikeasti jaksa enää, vaikka ne ehkä olisivatkin ansaittuja. Siinä kohtaan harkitsen oikeasti koko typerän harrastuksen lopettamista.
  Re: Hiljaiseloa + YLAlle uutta yp:tä
Lähettäjämisery.
Päivämäärä:   30.11.14 18:41:26

Ja jos sopivaa YP:tä ei löydy, niin jatkan sitten itse YLA:n kanssa, mutta ulkoistan enemmän vastuuta tuomareille, enkä yritä tehdä niin paljoa itse.

Tuomareille lähteepi kohta joulukuun tilaisuudesta viestiä!
  Re: Hiljaiseloa + YLAlle uutta yp:tä
Lähettäjäweem
Päivämäärä:   30.11.14 19:27:06

Harmi, että kärsivällisyytesi loppui! Oot tehnyt YLA:n kanssa hienoa työtä!
  Re: Hiljaiseloa + YLAlle uutta yp:tä
LähettäjäOona
Päivämäärä:   30.11.14 19:30:25

Nyt voin sanoa, että... "Voi @!#$, mikä ihmisiä vaivaa?!"
  Re: Hiljaiseloa + YLAlle uutta yp:tä
Lähettäjä: huoh
Päivämäärä:   30.11.14 19:34:26

Tämmöseks paskaks koko virtuaalitouhu on menny. Ei voi mitään kun kaikki vedetään niin vakavaks ja kokoajan pitää vaan suorittaa suorittaa ja suorittaa ja tavotella sitä hemmetin realistisuutta VIRTUAALIMAAILAMASSA.
  Re: Hiljaiseloa + YLAlle uutta yp:tä
Lähettäjä: .
Päivämäärä:   30.11.14 19:40:46

Paitsi että laatuarvostelut ovat kyllä niin kaukana realistisuuden tavoittelusta, kun nyt vaan voi olla :D Niitä epärealistisempia systeemejä ei varmaan tämän hetken valtaväestön virtuaalimaailmassa edes ole.
  Re: Hiljaiseloa + YLAlle uutta yp:tä
Lähettäjämisery.
Päivämäärä:   30.11.14 19:44:14

En usko, että kyse olisi realistisuudesta vaan siitä, miten helppoa nimettömänä on laukoa täällä kommentteja, joita ei ehkä mieti loppuun asti. Pitäisi itsekin opetella kantaaottavat kommentit kirjoittamaan nimettömänä, niin selviäisi helpommalla. :D Aiemmin (joskus vuonna nakki) kaikki kirjoittivat nimillänsä ja itsellekin jäänyt se päälle.
  Re: Hiljaiseloa + YLAlle uutta yp:tä
Lähettäjä: CC.
Päivämäärä:   30.11.14 20:00:04

Pointsit siitä että olet jaksanut tätä näinkin kauan! :)

(Jostain syystä jengi ei tajua että jossain kohtaa laatisten sun muiden sääntöjä on kaikkien tehtävä joitain myönnytyksiä. Mutta kun MINÄ haluan tätä mutten halua tehdä tuota ja jada-jada-jada.)
  Re: Hiljaiseloa + YLAlle uutta yp:tä
Lähettäjämisery.
Päivämäärä:   30.11.14 20:06:51

Viestin listaan voisin vielä lisätä sen, että luin myös YLA:sta ikävää palautetta blogikirjoituksesta tänään, kun en heti suostunut muuttamaan pisteytystä. Tiedän, vaikka saman päivän aikana sai niin paljon paskaa niskaan (normaalisti saman verran saa ehkä kuukaudessa! Sen vielä kestää), en olisi saanut purkaa sitä foorumille. Pahoittelen jos joku otti nokkiinsa siitä.
  Re: Hiljaiseloa + YLAlle uutta yp:tä
Lähettäjä: .
Päivämäärä:   30.11.14 20:09:38

CC. paraskin kommentoimaan noin :'DDDDDDDDD
  Re: Hiljaiseloa + YLAlle uutta yp:tä
LähettäjäSusiraja
Päivämäärä:   30.11.14 21:18:15

Se on sääli, miten paljon paskaa niskaansa voi harrastuksen vuoksi saada :/ Jaksamisia sulle, ja kiitos tähänastisesta erittäin hyvästä työstä YLA:n parissa! Hyvälle tolalle saatu laitos, joka on pyörinyt loistavasti :)
  Re: Hiljaiseloa + YLAlle uutta yp:tä
Lähettäjä: yers.phone
Päivämäärä:   30.11.14 21:58:56

Ok, sä et selkeästikään ymmärrä lukemaasi sillä blogikirjoitus olisi tullut joka tapauksessa vaikka en olisi siinä millään tavalla käsitellyt YLA.n pisteytystä. Pisteytyksen arviointi ei liity henkilökohtaisesi mitenkään sinuun.

Saa sellaisen kuvan, että laatista ei saa kommentoida tai pisteytystä kritisoida kun ylläpitäjä menee rikki? Vaikka kyse on pisteistä eikä siitä miten ylläpitäjä hoitaa hommansa.

Ihan turhaa heität itse lokaa minun niskaani siitä, että kirjoitin asioista mihin pisteytys vaikuttaa.

Ylläpitohommat on sellaisia, että niissä ei pärjää jos kuvittelee yksin omistavansa koko laitoksen. Silloin tulee kuraa niskaan. Pitää pystyä kuuntelemaan kanssaharrastajia ja ottamaan heidän ideoita huomioon ilman, että ne diktaattorina tyrmätään. Minunkin ehdotukseen olisit voinut sanoa, että hei otan asian harkintaan kun seuraavalla kerralla pisteytystä päivitetään sen sijaan, että tyrmäisit sen mahdottomana ajatuksena.
  Re: Hiljaiseloa + YLAlle uutta yp:tä
LähettäjäOona.
Päivämäärä:   30.11.14 22:40:40

Hei! YLA:kin makaisi jossain mutasessa kuopassa, jos misery ei sitä olisi ottanut hoitoonsa. Useempi hevonen ois palkinnotta ym Jos jollekin ei pisteytys kelpaa, niin ei sitä hevosta ole pakko sinne viedä. Mä ainakin kunnioitan kaikkia laatisten ylläpitäjiä ja tuomareita, koska ilman näitä hepoil ei olis mitää palkintoja.
  Re: Hiljaiseloa + YLAlle uutta yp:tä
Lähettäjä: yers.phone
Päivämäärä:   30.11.14 22:49:36

Oona, aina voi äänestää jaloillaan, mutta kyllä keskustelua pisteytyksestä/ehdotuksia pitäisi pystyä kestämään. Kaikki muu veetuilu täällä foorumilla taas on asiatonta ja täysin turhaa lokaa mitä ylläpitäjien päälle heitetään. Työnsä ylläpitäjänä misery on hoitanut enemmän kuin erinomaisesti ja ylassa on ollut hyviä muutoksia jonka vuoksi itsekin olen sen asiakkaaksi pitkästä aikaa taas siirtynyt.

Minusta yla on hyvä nykyisenä, mutta se voisi olla vielä parempikin jos on halua sitä kehittää.
  Re: Hiljaiseloa + YLAlle uutta yp:tä
Lähettäjä: juicy
Päivämäärä:   1.12.14 00:23:21

Mitenkään YLA:n tilannetta sen enempää kommentoimatta, on pakko kyllä todeta että misery on saanut parin viime vuoden aikana ihan törkeät määrät páskaa niskaansa täällä. En vaan ymmärrä, miksi aina otetaan joku jostakin laitoksesta vastuussa oleva ihminen kohteeksi (enkä nyt tarkoita pelkästään miseryä), joukolla sitten hyökätään kimppuun ja sit ulistaan viljelyskasveista nenässä tai siitä kun ylläpitäjä ei jaksa pientä kritiikkiä.

Hyi helevetti mitä käytöstä, ei voi muuta sanoa. Ehkä näin vanhana pieruna voinkin sit sanoa hyvällä omallatunnolla että ei vaan mun nuoruudessa :-)
  Re: Hiljaiseloa + YLAlle uutta yp:tä
Lähettäjä: misery.
Päivämäärä:   1.12.14 06:49:49

Kyllä pisteytyksestä ja laitoksesta saa ja pitääkin keskustella. Olen aina niiden keskusteluiden myötä yrittänyt muuttaa asioita teidän toivomaan suuntaan. Yla on ollut enemmänkin koko kansan laitos kuin vain minun. Ehkä ymmärsin blogitekstin väärin, mutta aika sopivaan paikkaan se tuli ja muuta laitosta siellä ei nimellä mainita. Eikä tarkoitukseni ole heittää lokaa teidän niskaan (tulit itse ilmoittautumaan tänne..).
  Re: Hiljaiseloa + YLAlle uutta yp:tä
Lähettäjä: .
Päivämäärä:   1.12.14 07:05:55

Kyllä, misery on saanut paljon lokaa niskaansa, mutta se ei johdu ylläpitäjän roolista (jonka misery on hoitanut esimerkllisesti, eikä tätä varmasti kukaan pysty kiistämään), vaan siitä, että hän tekee valtavan suuren numeron itsestään. Hän olettaa, että jokainen kritiikki on esitetty hänelle ja nimenomaan haukkumisena. Itsea asiassa jopa silloin hän ottaa nämä sanomiset haukkumisena, vaikka ne ei olisi millään tasolla osoitettu hänelle, eivätkä edes ole kritiikkiä. Ja näistä hän sitten vetää tällaisia kohtauksia pystyyn. misery itse kuvittelee asian johtuvan siitä, että hän on YLAn yp, mutta ihan todellisuudessa sillä ei ole mitään tekemistä asiansa kanssa. No, okei, luultavasti sillä on tekemistä, mutta vain ja ainoastaan miseryn oman toiminnana kohdalla, ei muiden.

Tällainen käytös alkaa väistämättä jossain vaiheessa ärsyttää kanssaharrastajia ja siitä se lokakin johtuu. Jos misery muuttaisi käytöstään ja oppisi, ettei jokaikinen asia kosketa häntä, eikä YLAan liittyvä kritiikki ole millään tasolla haukkumista hänen yp:nä olemisestaan, niin olen aivan varma, että kukaan ei edes huomioisi hänen olemistaan. Esimerkisi minä en virtuaalihevosia omista, enkä niitä käytä laatuarvosteluissa. Minulla ei ole pinen pientäkään havaintoa siitä, että kuka ylläpitää vaikkapa KRJ:n laatuarvostelua. Tiedän vain näiden ylläpitäjien laitokset, jotka pitävät itsestää numeroa eli miseryn ja Christan.
  Re: Hiljaiseloa + YLAlle uutta yp:tä
Lähettäjä: misery.
Päivämäärä:   1.12.14 07:06:12

(Luen viestit läpi paremmalla ajalla kunnolla).

Haluan kuitenkin painottaa, että olen harkinnut asiaa pidemmän aikaa, eikä ainoastaan alussa mainitsemat asiat vaikuttaneet :)
  Re: Hiljaiseloa + YLAlle uutta yp:tä
Lähettäjä: ....
Päivämäärä:   1.12.14 07:49:34

Ymmärsin myös yersinion blogitekstin suorana vittuiluna YLA:lle ja Miserylle..
  Re: Hiljaiseloa + YLAlle uutta yp:tä
Lähettäjä: .
Päivämäärä:   1.12.14 07:57:02

No kyllä on luetunymmärtäminen heikolla tolalla, jos tuosta tekstistä saa keksittyä ensinnäkään vittuilua YLAa kohtaan ja toisekseen vittuilua YLAn ylläpitäjää kohtaan. Alkoi oikein epäilyttää, että oliko sinne tullut joku toinenkin teksti, mutta eihän siellä ollut muita nyt tulleita kuin tuohon pisteytykseen liittyen, eikö? Vai missasinko nyt jonkun YLA/misery-haukkumisblogikirjoituksen kokonaan? Ainakaan tuossa pisteytyksiin liittyvässä tekstissä ei arvosteltu mitään muuta kuin YLAn pisteytyksen epäkohtia jalostuksen kannalta. Vaikka siitä miten yritti löytää muuta, niin en kyllä löytänyt.
  Re: Hiljaiseloa + YLAlle uutta yp:tä
Lähettäjä: -
Päivämäärä:   1.12.14 08:23:31

Miten musta tuntuu siltä että osa anonyymeistä on misery itse
  Re: Hiljaiseloa + YLAlle uutta yp:tä
Lähettäjä: Nalee@phone
Päivämäärä:   1.12.14 08:44:52

En kyllä tajua tätä jatkuvaa valittamista. Mielestäni misery on hyvin hoitanut YLA:n hommat. Homma on pyörinyt ja kehittynyt koko ajan. Tottakaihan laitos on harrastajien yhteinen ja asioista pitää puhua sekä äänestää. Valitettavasti se taitaa mennä niin, ettei kaikkia voi vaan miellyttää. Kiitos kuitenkin siitä työstä, jonka olet laitoksen eteen tehnyt. Nyt tyytymättömillä on mahdollisuus ylläpitäjän hommiin niin josko sitten valittaminen vähenisi.
  Re: Hiljaiseloa + YLAlle uutta yp:tä
Lähettäjä: .
Päivämäärä:   1.12.14 08:49:27

Kuka on sanonut täällä, että YLA ei toimisi miseryn käsissä? Kovasti täällä huudellaan, että "mitä te valitatte, hyvinhän YLA toimii". Niin toimii, kyse ei olekaan siitä. Kukaan ei ole minun nähdäkseni missään vaiheessa sanonut, että YLA ei toimisi hyvin miseryllä. Miksi siis puolustelette sellaisella asiassa, missä kukaan ei ole edes koskaan hyökännyt vastaan..? :D
  Re: Hiljaiseloa + YLAlle uutta yp:tä
LähettäjäTroya (eo)
Päivämäärä:   1.12.14 10:42:14

yersinion blogitekstistä en kyllä minäkään löytänyt mitään vittuiluksi käsiteltävää, enkä misery.n YLA:n ylläpitohommista ole juurikaan valitusta nähnyt, näin mihinkään muuhun kantaa ottamatta.

Täällä aloitusviestissä mainittu valittaja, jonka mielestä misery. ei saa puhua laatuarvosteluita koskevia asioita yksityishenkilönä vaan hän puhuu aina YLA:n ylläpitäjänä. En kyllä käsitä mikä siinä on niin yllättävää, että sitten kun olet YLA:n ylläpitäjä niin sinun mielipiteesi luetaan aina YLA:n ylläpitäjän mielipiteinä, koska sinähän olet YLA:n ylläpitäjä... Siitä kyllä olen aivan samaa mieltä, että jos astuu ylläpitohommiin niin pitää varautua siihen, että ei ole enää vapaa laukomaan ihan mitä sattuu. Jos kantaa vastuuta, pitää käyttäytyä niin, että ei halvenna vastuualueensa vakavastiotettavuutta. Valitettavasti ylläpitäjä kun on lafkansa näkyvä edustaja, niin silloin ylläpitäjän pitää myös edustaa, jotta lafkan "arvovalta" säilyy. :)
  Re: Hiljaiseloa + YLAlle uutta yp:tä
LähettäjäCee
Päivämäärä:   1.12.14 11:07:57

Minäkin luin tuon yersinion tekstin ihan eri mielellä, oikein yllätyin, että miten joku saakin siitä revittyä mukamas YLA:a/ miseryä arvostelevan? Minusta teksti oli hyvää pohdintaa siitä, miten laatuarvosteluiden pisteytys vaikuttaa "virtuaalihevosten muodostumiseen"/ minkälaisia hevosista tehdään/ miten se vaikuttaa edelleen kasvatustoimintaan (ihan yhtä lailla mainittiin lajilaatikset).

En kuitenkaan mitenkään vähättele miseryn ahdinkoa, paljon tsemppiä sinnepäin! Olet hoitanut ylläpitäjän hommia erinomaisesti.:) Toivottavasti muutamat apukädet ja pieni hengähdystauko auttaisivat jatkamaan eteenpäin.:)

Ja joo, inhottava tuoda lisää vakavuutta hommaan, mutta ehkä sellainen diplomaattisempi/ harkitumpi/ enemmän "imagoa ajatteleva"/ etäisempi linja voisi toimia laatiksen ylläpitoon? Tällä tarkoitan, että kaikkiin provoihin lankeamista vältettäisiin viimeiseen asti. Provoviestejä tai anonyymien ehdotuksia ei edes tilanteesta/ viestistä riippuen huomioitaisi tai vastattaisiin kuin liukuhihnalta "kiitos ehdotuksestasi, olen huomioinut sen/ pistänyt muistiin" - vaikka olisi kuinka tyhmästä ja epäkäytännöllisestä ehdotuksesta kyse. (Tai jos on aikaa, ehdotuksen toimimattomuuden voisi selittää/ "on kokeiltu jo, ei toimi".) Toki ehdotuksia voisi käytettävissä olevan ajan puitteissa listata esim. muistioon, ja miettiä pisteytysmuutoksia yms. sitten, kun sama ehdotus on saanut kannatusta useammalta tyypiltä, on erityisen hyvin perusteltu tai kuulostaa ylläpitäjän korvaan oikeasti fiksulta. Pisteytyksiä voi sitten ns. "tarkastaa"/ pohtia julkisesti esim. puolivuosittain/ vuosittain tai kun tarvetta ilmenee (tuskin kuitenkaan joka kuukausi. Antaa ajatusten vähän kypsyä;>). Muttaniin. Koska kokemusta yp-hommista ei ole, niin tällaisia vinkkejä on helppo antaa tietämättä todellisuudesta sen enempää. Koeta jaksaa, ja etköhän saa vielä apua jakamaan taakkasi! :) Tuomariavuksi voisin ryhtyä, jos vaan pätevyys riittää. Pistän mailia jossakin vaiheessa :)
  Re: Hiljaiseloa + YLAlle uutta yp:tä
Lähettäjä: yersinio
Päivämäärä:   1.12.14 13:21:22

Lähettäjä: ....
Päivämäärä: 1.12.14 07:49:34

Ymmärsin myös yersinion blogitekstin suorana vittuiluna YLA:lle ja Miserylle..

--

Se on ikävää sillä silloin sulta meni kaikki ohi mitä siinä puhutaan. Ja jossain on vikaa jos pisteytyksestä puhuminen koetaan vittuiluna.

Jännä juttu kun koko blogiteksti käsittelee pääasiassa lajilaatiksia. Ja jos käsite lajilaatis on vieras niin tosiaan KRJ, ERJ, VVJ, ARJ(WRJ?) laatuarvostelut :)

Ei lajilaatisten ylläpitäjät mulle ole tällä hetkellä mouhoomassa, että vittuilen heille vaikka olen käsitellyt blogissa niiden pisteytystä :)

Ja misery, kenellekään ei varmaan ole vaikea laskea yhteen kenen blogitekstistä on kyse kun sellaisia on ilmestynyt yksi. Tekstissä käsitellään pisteytyksen kannalta tärkeitä asioita ja sinä teet siitä yhden ihmisen shown. On totta, että keskustelu YLA:n pisteytyksestä vihdoin ja viimein antoi sen inspiraation kirjoittaa nuo kaikki ajatukset julki, mutta sääli juttu, että sinä et näe tekstissä positiivisia(keskustelun arvoisia?) asioita ja lyttäät noita ajatuksia tällä tavalla tekemällä tästä itsellesi henkilökohtaista. Jos oloasi helpottaa niin voin käydä siistimässä YLAan liittyvät jutut pois. Tämä ei mulle ole niin vakavaa.
  Re: Hiljaiseloa + YLAlle uutta yp:tä
Lähettäjä: misery.
Päivämäärä:   1.12.14 13:33:24

Tämä topic kuvastaa täydellisesti vallitsevaa ilmapiiriä.

Luetaan viestistä vaan osa ja yleensä pointti jää ymmärtämättä. Suurin syy on aikapula, eikä teidän mainitsemanne asiat. :D

Jos joku joskus erehtyy, niin asiasta muistutetaan jatkuvasti, vaikka olisi myöntänyt erheen. Troya, en ihan oikeasti jaksa enää lukea samasta asiasta. Olisikohan tämä viides kerta, kun jaksat tuosta huomautella...

Luodaan ihmisestä virheellinen kuva ja jaetaan sitä totuutena. En ole lainkaan sellainen kuin eräs minua kuvaili ylempänä. Surullista, jos pidätte minua sellaisena. Tekstien välityksellä varmasti saa vääriä mielikuvia ja kun niitä pitää kiinni, niin ei anneta ees mahdollisuutta kertoa millainen on.

En ole kommentoinut tänne anona. Toisista halutaan aina vain uskoa pahaa. En taas tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa teidän kanssanne. Lukekaa tämä viesti kunnolla älkääkä vääristelkö sanojani.
  Re: Hiljaiseloa + YLAlle uutta yp:tä
Lähettäjä: taffel
Päivämäärä:   1.12.14 13:46:44

Eipä misery itsekään tunnu olevan kovin avoimella mielellä, ihan samalla tavalla itsekin luet muiden viesteistä vain ne pahat kohdat ja jätät loput selitykset huomiotta... :) Vaikka tässä on koko ketjun verran yritetty kertoa, että kritiikki tai parannusehdotukset ovat pisteytystä ja laitosta kohtaan annettuja, käännät jokaisessa viestissäsi asian takaisin itseesi ja miten jatkuvasti sataa sontaa vain ja ainoastaan sinun niskaasi.
  Re: Hiljaiseloa + YLAlle uutta yp:tä
Lähettäjä: misery.
Päivämäärä:   1.12.14 13:49:27

Yersinio, en tee tästä henkilökohtaista ja pahoittelen, että ymmärsin tekstin väärin. Jos yhtään luit aloitusviestiä niin ymmärtäisit sen, että eilen tuli niin paljon paskaa niskaan kerralla että ylireagoin ehkä.

Kukaan ei ole täydellinen, enkä minäkään ole. Tai onnea niille jotka taitavat olla. Olen taatusti ansainnut kaiken, mutta kurjalta tuntuu kun lyötyä lyödään ja kukaan ei tunnu ymmärtävän sanomisiani oikein.
  Re: Hiljaiseloa + YLAlle uutta yp:tä
Lähettäjä: :)
Päivämäärä:   1.12.14 13:55:28

voi ja voi :D
  Re: Hiljaiseloa + YLAlle uutta yp:tä
Lähettäjä: misery.
Päivämäärä:   1.12.14 13:55:51

Väännetään nyt rautalangasta... En ole ottanut kritiikkiä henkikökohtaisesti vaan pyytänyt sitä! Yritän miellyttää kaikkia ja tehdä muutoksia sitä mukaan kun te haluatte. kyseessä on pitkän pohdinnan tulos eikä hetken mielijohde. Mistä ootte saanu päähänne, että otan kritiikin henkilökohtaisesti tai kuvittelen että pidätte mua huonona ylläpitäjänä? :D
  Re: Hiljaiseloa + YLAlle uutta yp:tä
Lähettäjä: :)
Päivämäärä:   1.12.14 13:57:27

jospa vaan jo lopettaisit ton meuhaamisen?
  Re: Hiljaiseloa + YLAlle uutta yp:tä
Lähettäjä: hymynaama
Päivämäärä:   1.12.14 14:04:08

Lähettäjä: .
Päivämäärä: 1.12.14 08:49:27

Kuka on sanonut täällä, että YLA ei toimisi miseryn käsissä? Kovasti täällä huudellaan, että "mitä te valitatte, hyvinhän YLA toimii". Niin toimii, kyse ei olekaan siitä. Kukaan ei ole minun nähdäkseni missään vaiheessa sanonut, että YLA ei toimisi hyvin miseryllä. Miksi siis puolustelette sellaisella asiassa, missä kukaan ei ole edes koskaan hyökännyt vastaan..? :D
  Re: Hiljaiseloa + YLAlle uutta yp:tä
Lähettäjä: misery.
Päivämäärä:   1.12.14 14:07:03

Kunhan oikaisin asiat vaikka tuskin sr auttaa. Nyt lopetan koko topan luvun, foorumilla käynnin ja pidän sitä hiljaiseloa.
  Re: Hiljaiseloa + YLAlle uutta yp:tä
Lähettäjä: :)
Päivämäärä:   1.12.14 15:06:08

teeppä se, tekee ehkä ihan hyvää
  Re: Hiljaiseloa + YLAlle uutta yp:tä
Lähettäjä: miau
Päivämäärä:   1.12.14 15:21:16

Jos ne nämä nimettömät yrittää hajottaa hommaa, niin miksi ei vaan jättäsi niitä omaan arvoonsa?

Miksi välittää jonkun keskenkasvuisen minäminäminä-virtuaali"harrastajan" kitinästä?
  Re: Hiljaiseloa + YLAlle uutta yp:tä
LähettäjäTroya
Päivämäärä:   1.12.14 15:46:13

:D

Pääasiassa otin nyt asian puheeksi, kun olit mielestäni vähän omituisella tavalla maininnut siitä aloitusviestissä. Halusin mahdollisen uuden yp:n tietävän enemmän, että missä kontekstissa sinulle on mielipiteistäsi vs. YLA-ylläpitäjyydestä huomauteltu, kun itsekin aloitusviestissä halusit antaa realistisen kuvan hommasta seuraajallesi...
  Re: Hiljaiseloa + YLAlle uutta yp:tä
LähettäjäCee
Päivämäärä:   1.12.14 16:16:10

"Luetaan viestistä vaan osa ja yleensä pointti jää ymmärtämättä. Suurin syy on aikapula, eikä teidän mainitsemanne asiat. :D"

Ouh, sori sitten liiasta säälittelystä! Ehkä ton aloitusviestin "avautumisen" olisi sitten voinut jättää väliin ja todeta, että haluat luopua pestistä aikapulan takia. Eikö se jo yksinään ole riittävä syy? Ja ehkä tosiaan foorumitauko tekee ihan hyvää, jos pystyisit sitten taas suhtautumaan kirjotteluihin objektiivisemmin (taffelin kommenttiin viitaten, samaa mieltä) :)
  Re: Hiljaiseloa + YLAlle uutta yp:tä
LähettäjäMelina
Päivämäärä:   1.12.14 18:38:42

Uskallankohan kysyä järjestetäänkö joulukuun tilaisuus kaikesta huolimatta? Anyone? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti