perjantai 7. marraskuuta 2014

Kuka vastaa VRPY:stä?

Kuka vastaa VRPYstä?
Lähettäjä: ärsyyntynyt
Päivämäärä:   2.11.14 13:18:16

Ratsuponien yhdistys olisi aika kaivattu laitos jo, ketä sitä oikein tällähetkellä johtaa ja miksei mitään ole tiedotettu? Onko siis edes toiminnassa?

  Re: Kuka vastaa VRPYstä?
Lähettäjä: lumienkuli mob
Päivämäärä:   2.11.14 13:24:00

Ilmeisesti vielä daivive jos ei ole jo uutta ylläpitäjää päättänyt..

  Re: Kuka vastaa VRPYstä?
Lähettäjä: ärsyyntynyt
Päivämäärä:   2.11.14 13:24:57

Häneen ei tunnu saavan yhteyttä

  Re: Kuka vastaa VRPYstä?
LähettäjäDaivive
Päivämäärä:   2.11.14 13:27:21

En ole saanut yhtäkään viestiä koskien VRPY:tä, joten on vähän vaikea lähteä sen kanssa mitään tekemään? Edelleen yritän pähkäillä millä tavalla saan yhdistyksen taas parhaiten käyntiin, mutta teen kyllä asioita yhdistyksen eteen jos postia sitä koskien saan.

  Re: Kuka vastaa VRPYstä?
LähettäjäViivuska
Päivämäärä:   2.11.14 13:30:58

Mä olen ainakin laittanut sulle sähköpostia virtuaali@daivive.net ja vrpy@daivive.net - osoitteisiin enkä ole saanut ainuttakaan vastausta.

  Re: Kuka vastaa VRPYstä?
LähettäjäDaivive
Päivämäärä:   2.11.14 13:31:55

Viivuska, just viimeksi eilen tarkistin sähköpostit, eikä niissä mitään ole ollut mihin vastata?

  Re: Kuka vastaa VRPYstä?
LähettäjäViivuska
Päivämäärä:   2.11.14 13:34:05

No jonkinlainen kuittaus olisi edes kiva, että tietää sähköpostien tulleen edes perille, vaikka välttämättä mitään erityista vastausta ei tarvitsisi laittaa.

  Re: Kuka vastaa VRPYstä?
Lähettäjä: ärsyyntynyt
Päivämäärä:   2.11.14 13:34:13

Daivive, et ole itse erityisen halukas tekemään mitään yhdistyksen eteen (kyllä, olen laittanut sulle sähköpostia, ehkä sulla on postissa vikaa? ;), miksi et passaa sitä eteenpäin kun halukkaita ottajia kuitenkin on ainakin kaksi?

  Re: Kuka vastaa VRPYstä?
Lähettäjä: anonyyminä
Päivämäärä:   2.11.14 13:36:54

Jos hakijoita kumminkin on niin laita jo se laitos eteenpäin. Ei se valinta niin perseelleen voi mennä että laitos ei muuttuisi aktiivisemmaksi. Toinen vaihtoehto on että rupea itse aktiivisemmaksi. Turhaan panttaat laitosta jos se ei sinua kiinnosta.

  Re: Kuka vastaa VRPYstä?
LähettäjäDaivive
Päivämäärä:   2.11.14 13:41:54

Viivuska, en koe tarpeelliseksi vastata noin turhiin viesteihin, kun on muutakin tekemistä.

ärsyyntynyt, ehkä mun postissa tosiaan on vikaa, koska lähiaikoina ei ole viestiä mistään suunnalta millään tavalla liittyen yhtään mihinkään tullut? Kyllä, kolme hakemusta ylläpitäjäksi on tullut ja siitä olen ilmoittanut silloisessa hakutopikissa, että ovat saapuneet ja mietin mihin tulokseen päädyn. Ja ei, en ole halukas tuhlaamaan omaa aikaani yhdityksen eteen sen enempää, mutta valmiiden tapahtumien kutsujen lisääminen yhdistyksen tapahtumat.sivuille ei ole niin haastavaa, ettenkö sitä voisi tehdä, jos sellaisia minulle ilmoitettaisiin eikä vaan aina valitettaisi ja jankattaisi täällä kun mitään ei tapahdu?? Jos ärsyttää kun yhdistys ei järjestä tapahtumia, järjestä itse ja ilmoita ne sähköpostitse minulle.

Mun mielestä on niin äärettömän turhaa ja typerää valittaa täällä sitä kun yhdistyksen kanssa ei mitään tapahdu, kun mä olen MONEEN kertaan sanonut täällä, ratsuponitopassa ja sähköpostissakin että olkaa hyvät ja järjestäkää tapahtumia ratsuponeille, ei se mitään rajoita ettette ole yhdistyksen ylläpitjäjiä, kyllä ne tapahtumat silti pääsee yhdistyksen listalle. Ihan naurettavaa että odotetaan että yhdistyksen ylläpitäjkä tekee kaiken ja keksii kaikkea mahdollista ja kun itselle annetaan se mahdollsiuus, ei tehdä paskaakaan asian eteen, vaan jatketaan vaan valittamista kun yhdistys on epäaktiivinen. Mun mielelstä on ihans ama kuka siellä yhdistyksen johdossa on, ei se tarkoita että se on tämän yksinoikeus ja -velvollisuus järjestää tapahtumia. Ylläpitäjä voisi olla vaikka naapurin pertti, joka VAIN JA AINOASTAAN päivittää sivuja, muiden aktiivisten harrastajien keksiessä tapahtumia ja järjestäessä niitä.

  Re: Kuka vastaa VRPYstä?
Lähettäjä: anonyyminä
Päivämäärä:   2.11.14 13:45:25

Jospa vaikka uuden yön myötä yhdistyksen yp järjestäisi myös tapahtumia? Suoraan sanottuna mikä sua estää laittamasta laitosta eteenpäin? Miksi pantata laitosta jonka eteen sua ei kiinnosta tehdä muuta kuin päivittää muiden tapahtumat listaan? Miksi muita kiinnostaisi järjestää tapahtumia jos ypn asenne on tuo?

  Re: Kuka vastaa VRPYstä?
Lähettäjä: -
Päivämäärä:   2.11.14 13:46:02

Jos yhdistyksen ylläpitäminen on tuollainen taakka ja kolme hakemusta uudeksi yp:ksi on tullut, niin miksi et ole antanut yhdistystä eteenpäin? Tätä en nyt tuosta vastauksestasi tajunnut....

  Re: Kuka vastaa VRPYstä?
LähettäjäDaivive
Päivämäärä:   2.11.14 13:49:35

Yksinkertaisesti sen takia, etten ole osannut päättää kenelle haluaisin yhdistyksen antaa. Kolme yhtä vahva ahakemusta tuli, joista yksi perui syystä X, jonka jälkeen aloin tosissani miettiä, kannattaako yhdistystä edes siirtää uudelle ylläpitäjälle, jos nämäkin kyllästyvät heti, kun tiedän, että itse kuitenkin jaksan niitä tilaisuuksia edes päivittää sivuille, vaikken muuta tekisikään.

Verrataan VRPY vaikka NJ, eihän sielläkään ylläpitäjä järjestä solkenaan uusia näyttelyitä yhteen putkeen kaikille mieluisiksi? Siellä Jaoksen aktiiviset kannattajat järjestävät niitä näyttelyitä kaikile osallistuttaviksi, jos vain YP järjestäisi, olisi näyttelymäärä harmillisen suppea.

  Re: Kuka vastaa VRPYstä?
Lähettäjä: aa
Päivämäärä:   2.11.14 13:52:55

No itseasiassa kerpalla on käytännössä aina näyttelyt päällä

  Re: Kuka vastaa VRPYstä?
LähettäjäViivuska
Päivämäärä:   2.11.14 14:00:49

Peruin hakemukseni sen takia, etten jaksanut enää tätä jahkailua. Piste. Mitään muuta syytä ei ollut. Koin, että perumiseni voisi helpottaa ja nopeuttaa tätä prosessia, mutta näköjään sait siitä tekosyyn jahkailla vielä enemmän.

Valitettavasti en enää jaksa olla kohtelias tämän asian suhteen, koska olen ollut sitä koko tämän prosessin ajan. Pahoittelen, jos pahoitan jonkun mielen, mutta en jaksa sitä, että koko prosessi seisoo yhden ihmisen jahkailun takia.

  Re: Kuka vastaa VRPYstä?
LähettäjäDaivive
Päivämäärä:   2.11.14 14:02:43

aa, no itseasiassa tällä on ollut vissiin viidet näyttelyt reilu puolen vuoden aikana, joista kahdet harvinaisille, kahdet kaikille ja yhdet ainoastaan hevosille: aika suppea valikoima näyttelyitä. Eikä tarkoitus ole kritisoida Kerppaa tai NJ:tä yhtään millään lailla, vaan ottaa se esimerkkinä ylläpitäjän "vaatimuksista".

  Re: Kuka vastaa VRPYstä?
LähettäjäDaivive
Päivämäärä:   2.11.14 14:06:33

Viivsuka, enkä minä jaksa sitä että ihmiset jotka esittävät kaveria toivovat vain sillä pääsevänsä paremmin johtoasemiin. Sinullekin sanoin hyvin selvästi että saat puolestani järjestää ihan mitä tahansa haluat yhdistyksen nimiin ja lisään nemielelläni yhdidtyksen sivuille, mutta oma tekosyysi oli se, ettet jaksa turhaan tehdä niitä eri sivuille, jos vrpy kohta siirtyisikin sinulle? En mm. ymmärtänyt tätä.

VRPY on vaihtanut nyt ylläpitäjää. Kunhan sivut on taas kunnossa saatte varmasti siitä jotain infoa.

  Re: Kuka vastaa VRPYstä?
Lähettäjä: ärsyyntynyt
Päivämäärä:   2.11.14 14:08:18

Asenteesi on uskomaton eikä tässä tilanteessa mikään muu vaikuta niin hyvältä idealta kuin koko lafkan ottaminen sinulta pois. Paljon aktiivisempiakin ylläpitäjiä kyllä olisi, selvästikin. Viivuska on toiminut todella asiallisesti koko ajan mutta sinä olet kaikenkaikkiaan melkoisen törkeä ja epäkohtelias.

  Re: Kuka vastaa VRPYstä?
Lähettäjä: *
Päivämäärä:   2.11.14 14:08:27

Kerppa on tuomaroinut ihan huikean määrän näyttelyitä, jotka syystä tai toisesta ovat jäänet muilta kesken. NJ:n ylläpitäjään VRPY:n ylläpitäjän vertaus kyllä kehno, miksi et vertaa johonkin toiseen rotuyhdistykseen.

  Re: Kuka vastaa VRPYstä?
Lähettäjä: pyh
Päivämäärä:   2.11.14 14:11:59

Minua on jäänyt vaivaamaan se kun D joskus sanoi, että lopetti ratsuponikasvatuksen muun muassa sen vuoksi että rp-ihmisten keskuudessa henki on peestä. Minusta tuntuu että siellä joukossa on ollut yksi, joka siitä hengestä tekee peetä epäasianmukaisella käytöksellään. Onneksi ei ole enää.

  Re: Kuka vastaa VRPYstä?
LähettäjäDaivive
Päivämäärä:   2.11.14 14:14:14

ärsyyntynyt, asenteeni tämän homman suhteen oli alkuun erittäinkin positiivinen ja olen jaksnaut olla hyväntuulinen ja ystävällinen, mutta jossain vaiheessa valitettavasti tulee se kuuluisa seinä vastaan, jonka jälkeen ei jaksa enää kiinnostaa edes yrittää olla ystävällinen. Kuulen ainoastaan valitutsta ja ininää joka suunnasta, mutta kukaan ei silti jaksa pistää tikkua ristiin minkään asian eteen, vaan oletetaan etä tämä ininä jollain maagisella tavalla saisi minut aktivoitumaan ja tekemään kaiken teidän muiden laiskureiden puolesta? :D Ihan käsittämätöntä tämä touhu ja ymmärrän kyllä täysin minkä takia moni muukin on jättäytynyt vastuutehtävistään tässä lähiaikoina.

*, kyllä ja ihan samanlailla voisin minäkin osallistua, vaikka tuomaroida sitten jotain himputin luonnekisoja tms, jos niitä järjestettäisiin :D Muttakun niitä ei järjestetä.

  Re: Kuka vastaa VRPYstä?
Lähettäjä: ärsyyntynyt
Päivämäärä:   2.11.14 14:19:34

Hienoa! Kenelle osoitan postini nyt, asiaa kun olen koittanut jo hyvän aikaa saada eteenpäin? :)

  Re: Kuka vastaa VRPYstä?
LähettäjäDaivive
Päivämäärä:   2.11.14 14:22:10

ärsyyntynyt, lumienkuli ja kirsiina s.

  Re: Kuka vastaa VRPYstä?
Lähettäjä: :D
Päivämäärä:   2.11.14 14:29:39

Tuleeko teille vasta nyt esille että Daivive on epäkohtelias muita kohtaan ja niin olevinaan parempi ja oikeutettu tuollaiseen käytökseen?

  Re: Kuka vastaa VRPYstä?
LähettäjäDaivive
Päivämäärä:   2.11.14 14:56:25

Koska olenhan koulukiusaaja ja nautin siitä kun saan aiheuttaa muille pahaa mieltä ♥

taidatte vaan nykynuoriso olla harmillisen liian herkkähipiäisiä.. :) pus

  Re: Kuka vastaa VRPYstä?
Lähettäjä: ---
Päivämäärä:   2.11.14 19:00:52

Huhhuh. Minä kun pidin Daivivea asiallisena ihmisenä, mutta hän onkin näköjään pelkkä kiukutteleva teini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti