maanantai 7. maaliskuuta 2016

Kilpailujen järjestämisen vaikeus

Kilpailujen järjestäminen voi joskus olla kovin raskasta.

--------


Palautetta VRL:ästä/kilpailujen järjestämisestä.
LähettäjäNella VRL-13817
Päivämäärä:   12.10.15 00:31:41

Siis minkä takia VRL:ässä täytyy olla tuo tasosysteemi? SEN TAKIA, ETTÄ JOKU SAATTAA JÄTTÄÄ TULOKSET ARPOMATTA! No jep. Taitaisi tulla sullakin hieman äitiä ikävä, jos poliisit tulisivat hakemaan sua kotoota tyylillä "sä joudut nyt vankilaan, koska JOKU TOINEN SAATTAA raiskata ja tappaa!". Koska sitähän tämä systeemi VRL:ässä juuri on; rankaistaan myös niitä syyttömiä ja oikeesti rehellisiä kilpailujen järjestäjiä sen takia, että joku toinen SAATTAA toimia väärin. Ja nimenomaan saattaa toimia väärin, eli kilpailuja ei edes välttämättä jäisi tuloksettomiksi. Mut saattaa jäädä. Ja näitä tuloksettomiakin kilpailuita on kuinka paljon ollut nyt esim. viimeisen vuoden aikana, kuinka suuri osa kaikista järjestetyistä kilpailuista? Veikkaisin jotain 1/100 osaa kilpailuista, eikä se ole mitään.

Muutenkin, miksi v*tussa rankaistaan JOKAISTA? Ei oikeassakaan elämässä se mene niin, että kun joku ihminen saattaa ajaa ylinopeutta tai humalassa autolla, niin mennään ja otetaan jokaiselta se kortti pois. Ei ei ei. -.- Stupidein systeemi mihin oon varmaan ikinä törmännyt missään. Oikeesti, miettikää nyt tätä hetken aikaa ihan hiljaa!

Uusi kilpailun järjestäjä joutuu järjestämään ensin: 1 kutsun kilpailut, jonka jälkeen 3 kutsun kilpailut, tämän jälkeen kahdet 5 kutsun kilpailut ja kahdet 7 kutsun kilpailut. Ja, kun KUKAAN EI OSALLISTU TÄLLAISIIN KILPAILUIHIN!! Ensinnäkin syy, miksi näin toimitaan; koska joku toinen saattaisi toimia väärin ja jättää tulokset arpomatta. Tätä tulokset arpomatta jättänyttä harrastajaa kuuluu rankaista, ei jokaista kilpailuita järjestävää! Toiseksi; en yhtään ihmettele, että minkä johdosta eivät ihmiset tahdo järjestää kilpailuja! Mä olen nimittäin niin täynnä jo tätä paskaa ja olen järjestänyt vasta kahdet kilpailut ERJ:stä ja yhdet KRJ:stä. Mut ketäänhän ei vaan enää kiinnosta, koska ovat itse jo joutuneet kärsimään tämän vaiheen! Kärsikööt siis muut, koska jouduin aikoinani myös itse kärsimään. Niin vitun kuvottavaa ajattelua.

Tosiaan ensimmäisiä kilpailuita järjestävälle tää on jopa aika kova paikka; sä tarvitsisit sun hevosillesi sijoituksia, koska niitä luokkia ei järjestetä melkeen koskaan, missä sinun hevosesi kilpailevat. Noh, sitten sä anot ne 160, 150, 140cm luokkien kilpailut ja joudut odottamaan KAKSI viikkoa tai kauemminkin, että vihdoin tulee se viimeinen osallistumispäivä ja saat arpoa tulokset, koska KUKAAN EI OSALLISTU NÄIHIN MUUTAMAN KUTSUN KILPAILUIHIN! Ja, kun kilpailuita järjestäväkin joutuu yhteensä 1, 3, 5, 5, 7, 7 -kutsun kilpailuiden jokaisen aikana odottamaan sen 2 viikkoa viimeiseen osallistumispäivään saakka, niin siinä oikeasti menee se ikä ja terveys, ennen kuin uusi järjestäjä saa järjestää ensimmäiset 10 kutsun kilpailut! Yhteensä 3 kuukautta jouttuu uusi kilpailujen järjestäjä odottamaan ja ihan turhaan. Niin tai VRL:än mielestä ei todellakaan turhaan, sillä JOKU saattaisi jättää tulokset arpomatta, eikä todellakaan ole turhaa rankaista siitä aivan jokaista kilpailun järjestäjää. Siis hei oikeesti....

Mä ymmärrän kyllä, että tällainen systeemi vaaditaan ALUKSI: uusi järjestäjä, kun ei osaa välttämättä vielä tehdä oikeanlaista tai oikeanlaisia kutsuja. Tästä syystä KAKSI ENSIMMÄISTÄ kilpailurypästä olisikin hyvä tarkastuttaa VRL:än kautta ja rajoittaa pienemmiksi. Mutta kuusi ensimmäistä? Se on todella typerää. On muutenkin kaikille eduksi, että harrastaja saisi mahdollisimman nopeasti ruveta järjestämään isompien kutsuryppäiden kilpailuja; minustakin kun saisi niitä 10, 20 tai jopa 40 kutsun ryppäitä säännöllisesti järjestävän kilpailunjärjestäjän, mut ei. Koska VRL:ässä on tämä typerä sääntö, niin joudun odottamaan ikuisuuden, että saan järjestää isommat kilpailut, joihin ehkä joku haluaa osallistuakkin! Olisi siis vaan etuna kaikille, että tätä systeemiä muokattaisiin rankalla kädellä! Ja siis ihan selkeyden vuoksi; on siis mielestäni ok, että uusien harrastajien kutsut tarkastetaan kahden ensimmäisen kilpailun osalta, mut tän jälkeen? Ei. Ja se, että joku saattaisi jättää tulokset lähetämättä, niin pliis noe. Ei enää aleta rankaisemaan siitä jokaista harrastajaa, vaan rankaistaan itse väärin tehnyttä henkilöä. Jookos?

Minusta olisi siis upeaa, jos sätä systeemiä ymmärrettäisiin muuttaa käyttäjäystävällisemmäksi myös uusille kilpailun järjestäjille. Luultavasti tämä voisi saada houkuteltua paikalle myös enemmän uusia järjestäjiä, kun systeemi ei heille olisi enää niin ärsyttävän vaikea! Jos uusi harrastaja saisi helpommin järjestää kilpailuja, joihin osallistuttaisiin, niin tottakai tälle tulisi parempi fiilis, kun saisi arpoa tuloksensa heti ja anoa heti uudet kilpailut, eikä tarvitsisi odottaa kahta viikkoa! Se mitä ehdotan on siis; ensin saa edelleen järjestää 1 kutsun kilpailut, seuraavaksi 5 tai 7 kutsun kilpailut ja tämän jälkeen ne 10 kutsun kilpailut. Kilpailujen ei tarvitsisi mennä kuitenkaan kalenteriin heti, vaikka niitä 10 kutsun ryppäitä saisikin järjestää. Kutsuja voisi siis halutessaan tarkistella edelleen vaikka tuohon samaan 25 pisteeseen saakka, niin että kun järjestäjä olisi saanut järjestettyä yht. 25 -> kilpailut, niin siirtyisivät kilpailut suoraan kalenteriin. Tällaisena olisi järjestäminen paljon mukavampaa uusilta kilpailun järjestäjiltä, kun saisivat heti toisten kilpailujen jälkeen järjestää ne 10 kutsun kilpailut, joihin oikeasti ihmiset haluaisivat osallistua, eikä järjestäjä joutuisi odottaa tulosten arpomista sitä kahta viikkoa!

Mua on niin paljon risonut tää systeemi ja pitänytkin saada jo pitkän aikaa tuoda asiaa esille. Miksi ei sähköpostilla yhteyden ottaminen? Ajattelin kyllä kirjoittaa VRL:ään sähköpostiakin samasta asiasta, luultavasti vain linkittäen tämän keskusteluketjun sähköpostilla, jollei työntekijät tämän ht.netin kautta tätä keskusteluketjua tavoita. Olkaa järkeviä ja tehkää tälle systeemille nyt herranjumala jotain! Ja pahoittelut mahdollisesta rumasta kielenkäytöstä ja ehkä sekavasta, kirjoitusvirheitä täynänolevasta tekstistä! Öitä.

  Re: Palautetta VRL:ästä/kilpailujen järjestämisestä.
Lähettäjäfelissa VRL-04000
Päivämäärä:   12.10.15 00:40:49

Ei. Hyvä. Luoja. Mä oon sanaton..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti