maanantai 10. kesäkuuta 2013

Kisakeplottelut

Tällaista peliä kisajärjestelyissä? -topic härötetään, seuraa tämä keskustelu. Teksti kopioitu muistiosta.


-----------------------------


Kisakeplottelut

Lähettäjä: ???
Päivämäärä:   22.5.13 16:02:08

No öh mitä tekstiä, ehdin juuri ja juuri lukea topiccini loppuun ennen kuin se poistettiin nähtävästi...

Ihan vain pakko päästä sanomaan, että nyt jään kyllä tänne suu auki ihmettelemään ihmisten yleistä käytösmallia. Siis mitä?! Monikin myönsi keplottelevansa osallistujien kanssa mielensä mukaan ja ehdittiin jo ehdottaa sääntömuutosta ihan jaoksille laitettavaksi. Menee kyllä aika puolueelliseksi jos tuohon ryhdytään...

Eivät taida nämä himokisaamisen kannattajat huomata omaa hyökkäystään toisella tavalla harrastavia kohtaan, kun huutavat vain, että pitää kestää muidenkin tapaa harrastaa. Niin kumpihan osapuoli tuolla hyökkäsikään mitä puolta vastaan? Itse en mene arvostelemaan himokisaajia enkä muutenkaan eri tavalla harrastavia vaan yksittäisiä ihmisiä, joiden käytös on kyseenalaista.

Ja loppuun sanottava, että vaikka asiat eivät minua täysin koskisi, voin minä yhtälailla puhua asianomaisten puolesta, jotka eivät halua tai uskalla asiaa tulla ääneen sanomaan. Ihan samallalailla kuin kiusattujen puolustajat puuttuvat kiusaamiseen, vaikka asia ei heille kuuluisi.

Ilmoita häirikköviestistä
  Re: Kisakeplottelut

Lähettäjä: misery.
Päivämäärä:   22.5.13 16:04:06

Kuten jotkut epäilivät edellisessä topassa, niin kohta ei ole enää kilpailuidenjärjestäjiä, koska ei saa muuta kun pskaa niskaan. Millon epäillään mistäkin. Onneks omilla hevosilla on aikalailla sijoitukset kasassa, niin ei tarvitse kohta enää järjestää kilpailuita. :)

Ilmoita häirikköviestistä
  Re: Kisakeplottelut

Lähettäjä: minttu`
Päivämäärä:   22.5.13 16:05:12

oho kappas sehän meni poistooon :D mietinkin että mitä helvéttiä kun tää muka teki mulle oman topan :D

no joka tapauksessa.

Pakko sanoa että muakin ärsyttää ihan uskomattoman paljon kun ihmiset etsii sieltä kutsulistalta sen mun kisaryppään ja osallistuu YHTEEN luokkaan YHTEEN kutsuun ja usein vielä ilmoittautuminenkin on niin kamalan vaikeaa hoitaa oikein ja puuttuu tageja ja puuttuu tunnusta ja tuntuu kamalalta ihmiseltä kun miettii että jes, sain hylätä sen! Oon yleensä suht armollinen korjaamaan pikkuvirheitä, esim jos osallistut kahdella hevosella kaikkiin kutsuihin ja toisen perästä puuttuu tagit, en joko huomaa sitä tai lisään sen tagin sinne perään, no big deal. Mutta näiden tälläisten "hui liikaa kisoja jos osallistun kaikkiin"-tyyppien takia en todellakaan ainakaan huonompina päivinä jaksa vaivautua kun tästä on muutenkin lisätyötä itselle.

...mä tosin yleensä hoidan tän niin että lisään sen kaikkiin niihin muihinkin kutsuihin, eipä siitä tule haittaa kellekkään kun ei mulla täyty luokat muutenkaan :D

Ja siis tosiaan, jos haluaa kisata realistisesti, niin eikö muka oikeasti voi osallistua niihin yksittäisiin kutsuihin? Niitä kun VRL:n kisakalenteristakin löytyy ihan vaivatta. Tai vaikka villeihin.

Ja mua ärsyttää se kun on luokat 1. 120cm & 2. 120cm, niin eiköhän sieltä tule joku ja osallistuu näin;

luokka 1, 120cm
nimi - poni1
nimi - poni2
nimi - poni3

luokka 2, 120cm
nimi - poni4

???? MIKSI?????? varsinkin kun kummassakin luokassa _reilusti tilaa_ ja maksimimäärä poneja / luokka on 10. muhun fyysisesti sattuu lisäillä tälläsiä sinne kun tollaset sadan osallistujan ryppäät on muutenkin tuskaa laskea ja aina menee jotain väärin, toinen luokka täyttyy ennen toista, toinen ei täyty ollenkaan jne... Mitä te oikein hyödytte tästä?????? :D

Ilmoita häirikköviestistä
  Re: Kisakeplottelut

Lähettäjä: Mila (VRL-11936)
Päivämäärä:   22.5.13 16:10:40

Ainahan on villit kisat joissa harvemmin useamman ryppään kutsuja on. Joten jos ottaa niin henkeen ja vereen osallistua jaoksen alaisiin niin...
Ja eikös villit ole YLA:ssa ihan samanarvoisia kuin jaoksen alaisetkin kisat vai muistanko nyt ihan väärin?

Ilmoita häirikköviestistä
  Re: Kisakeplottelut

Lähettäjä: Viivuska
Päivämäärä:   22.5.13 16:12:52

Hehee, mulla on vielä välilehdessä tuo vanha topicci :D.

"Lähettäjä: Tierra
Päivämäärä: 22.5.13 15:23:36

--

Lisäksi ihmetyttää tämä pilkun viilaus esim. luokkien otsikoiden kanssa. Jos on mainittu että laita jokainen luokka erikseen tai samat hepat jotka menee useampaan luokkaan yhteen, sillä on todellakin väliä onko osallistumiset
Luokka 1
Heppa 1
Heppa 2

Luokka 2
Heppa 1
Heppa 2

Vai että onko ne
Luokka 1 ja 2
Heppa 1
Heppa 2

--"

Lähettäjä: Viivuska
Päivämäärä: 22.5.13 15:46:07

Tierra, itselläni ainakin on useampi sääntö (esim. samaan luokkaan osallistuvat saman luokkaotsikon alle) kisakutsussa ihan vain sen takia, että testaan lukeeko osallistuja ollenkaan kisakutsua. Jos hän lukee sen huonosti tai ei ollenkaan, vaan vain kopioi otsikon tms, niin silloin minusta minulla on oikeus hänet hylätä, jos siellä tosiaan on väärällä tavalla osallistuttu. Kyse ei ainakaan omalla kohdallani ole siitä, että haluan kiusata, vaan että kisaan osallistujallakin on velvollisuus lukea säännöt ja noudattaa niitä.

Itse hylkään yleensä täysin sekaisin menneet viestit, koska pelkään, että laitan osallistumiset sitten väärin. Yleensä kyllä laitan viestiä osallistujalle ja usein myös jotain vinkkiä (esim. jos osallistuminen tulee hotmailista, että huomaan usein ongelmia siitä tulleissa viesteissä).

+

Lähettäjä: Viivuska
Päivämäärä: 22.5.13 15:04:57

Ihan oikeasti, jos haluatte harrastaa rennommin ja realistisemmin, niin miksette vain voi järjestää niitä kisoja (myös) itse? Todellakin on hassua vaatia aina kaikkea kisojen järjestäjiltä, mutta osallistujat saavat tehdä mitä lystää (ilmoittautua tahallaan jokaiseen kutsuun erikseen).

Itse taidan aina lisätä yhdeen kutsuun osallistuneet myös kaikkiin muihin. Jos se osallistujaa häiritsee niin saa antaa palautetta tai jättää osallistumatta kisoihini.

---

Itse en ainakaan koe hyökänneeni rennommin kisaavia kohtaan. Itse vaan olen "aina" himokisannut, joten en todellakaan ymmärrä mikä ongelma siinä on, että osallistuu joko niihin yksittäisiin kisoihin tai sitten kun osallistuu siihen kisaryppääseen niin heppa joutuukin kaikkiin kisoihin. Ja edelleen, aina voi itse järjestää kisansa.

Ilmoita häirikköviestistä
  Re: Kisakeplottelut

Lähettäjä: Tuire
Päivämäärä:   22.5.13 16:15:40

En ymmärrä miksi teidän pitäisi pitää useampaa eri osallistujalistaan parin yksittäisen osallistujan takia. Itse ainakin teen niin, että kaikkiin kutsuihin osallistuneet lisään siihen ensimmäiseen kutsuun (merkitsen vielä varmuuden vuoksi, että "osallistuneet kutsuihin xx-yy" tms.) ja sitten sen yhden yksittäisen lisään sinne asianomaiseen kutsuun.

Sitten kun tulee aika arpoa tulokset ja jos sattuu unohtamaan tämän yhden, sen kyllä huomaa sitten sieltä kutsusta. Ja ei se nyt hirveän iso homma ole arpoa sitä yhtä tai kahta luokkaa uudelleen niin, että laittaa sen yksittäisen viimeisimmäksi ilmoittautuneen tilalle.

Ja jos joku poistaa osallistujalistan kokonaan arvottuaan tuloksen (mutta ei ole vielä päivittänyt niitä jokaiseen kutsuun), niin sitten vain ei tee näin, jolloin ei tule siitäkään mitään ongelmaa (:

Ilmoita häirikköviestistä
  Re: Kisakeplottelut

Lähettäjä: Yogi
Päivämäärä:   22.5.13 16:18:18

"Niin kumpihan osapuoli tuolla hyökkäsikään mitä puolta vastaan?"

-> Niin kuka se tässä oikein on se hyökkäävä osapuoli, ja kuka yrittää puolustaa omaa kantaansa jotta jaksaisi jatkossakin järjestää kisoja joihin esimerkiksi juuri sinä voit osallistua? Ihan oikeasti, jotain respektiä kisanjärjestäjille, ei ole suuri vaiva että ilmoitat hevosesi niihin kaikkiin kutsuihin ja poimit tulokset ekasta.

Laitetaanpa nämä argumentit vastakkain ja mietitään, että kumpikohan olisi molemmille helpompi vaihtoehto;

A) Sinä ilmoitat sen yhden hevosesi kutsuun numero yksi kymmenen kutsun kutsuryppäässä ja Henkilö X ilmoittaa kaksi hevostaan kutsuun numero viisi -> jos luokkakoko on 80os/lk ja luokkia 8kpl (esimerkki omista kisoistani), joutuu kisanjärjestäjä copypastettamaan, siirtelemään, rapsuttamaan hieman harmaantuvia hiuksia päästään ja kiroamaan, kun pitäisi samaan aikaan pallotella kolmea 640 osallistujan kokoista kutsua joissa eri kokoonpanot + sitten ne muut kutsut joissa nuo samat kokoonpanot. Ei ole kuules ihan helppoa hommaa, pahimmassa tapauksessa jonkun muun osallistuminen katoaa matkalla tai jokin muu menee mönkään inhimillisen virheen takia.

B) Sinä ja Henkilö X ilmoitatte ne hevosenne kaikkiin kutsuihin ja poimitte tulokset talteen kutsusta 1. Kisanjärjestäjälle aiheutuva ylimääräinen vaiva; zero. Kisanjärjestäjä on iloinen ja tyytyväinen ja järjestää jatkossakin kivoja kisoja kaikille ihanille harrastajille.

:)

Ilmoita häirikköviestistä
  Re: Kisakeplottelut

Lähettäjä: Yogi
Päivämäärä:   22.5.13 16:22:21

Niin, lisäisin vielä sen, että kovasti täällä aloittaja puolustaa sananvapauttaan ja oikeuksiaan, mutta kummasti vain edellisestä topasta härötettiin kaikkien vastaajien viestit jotka olivat eri mieltä aloittajan kanssa.. Se siitä sananvapaudesta. :'D

Ilmoita häirikköviestistä
  Re: Kisakeplottelut

Lähettäjä: Pokeri
Päivämäärä:   22.5.13 16:27:42

En tiedä toimiiko tämä ratsupuolella (alaisissa), mutta itse kun pidän (villejä) raveja useammat kerralla niin vaihtoehtona on osallistua joko kaikkiin raveihin tai jättää osallistumatta.

Ilmoita häirikköviestistä
  Re: Kisakeplottelut

Lähettäjä: ???
Päivämäärä:   22.5.13 16:32:05

Kuten joku oli aiemmassakin topicissa sanonut niin onko oikein lykätä toisella tavalla harrastavat ulos jaosten kisoista siksi, etteivät halua tehdä asioita samalla tavalla kuin te? Ei vain mene jakeluun ei. Näkisittepä itse miten vääntelette asioita.

Kyllähän sitä tässä alkaa toivomaan, että kisajärjestäjät vähenisivät ja alkaisivat villitkin saada arvoa joilla voisi sitten pärjätä tässä kieroutuneessa harrastuksessa.

Ilmoita häirikköviestistä
  Re: Kisakeplottelut

Lähettäjä:
Päivämäärä:   22.5.13 16:38:05

Oon kyllä samoilla linjoilla Yogin kanssa, miksei voi vaan osallistua kaikkiin kutsuihin kerralla ja ottaa sitten vaikka vaan siitä yhdestä kutsusta ne tulokset? Mikä siinä voi olla niin kamalan vaikeaa :D

Minulle ei ole tullut kovin usein noita vaan yhteen kutsuun osallistujia, mutta kyllähän se on vähän rasittavaa lisäillä niitä erikseen. Lisään kyllä aina, kunhan on oikeassa muodossa osallistuttu.

Ilmoita häirikköviestistä
  Re: Kisakeplottelut

Lähettäjä: Yogi
Päivämäärä:   22.5.13 16:39:12

"Kuten joku oli aiemmassakin topicissa sanonut niin onko oikein lykätä toisella tavalla harrastavat ulos jaosten kisoista siksi, etteivät halua tehdä asioita samalla tavalla kuin te?"
"Näkisittepä itse miten vääntelette asioita."

-> Älä itse vääntele asiaa sen enempää, miksi et voisi osallistua kaikkiin kutsuihin ja sitten kerätä tuloksia ekasta? Ei siitä mitään ylimääräistä vaivaa pitäisi olla ja näin kisanjärjestäjälläkin on hyvä mieli? En voi ymmärtää miksi joku haluaisi aiheuttaa toiselle ylimääräistä pahaa mieltä ja vaivaa, vain jotta saisi pitää omasta "oikeudestaan/tyylistään" kiinni, kun asiat voi hoitaa helpomminkin. Nyt ei ole kyse siitä että joku ei pitäisi harrastustyylistäsi, vaan ihan vain siitä että se aiheuttaa vaivaa muille. Jos haluaa osalistua vain niihin yksittäisiin kutsuihin rauhallisessa tahdissa, niin niitä kyllä löytyy kisakalenterista. Jos et itse löydä, niin kannattaa vaikka foorumilla pyytää muita linkkaamaan tai ihan vain pyytää apua, kyllä sulle niitä yksittäisi kutsuja kuule löytyy. :)

Ilmoita häirikköviestistä
  Re: Kisakeplottelut

Lähettäjä: ???
Päivämäärä:   22.5.13 16:52:43

Valitettavasti en ole ainoa joka tätä mieltä on, kuten jo aiemmin huomattiin, joten kannattaa vähän miettiä sitä omaa suhtautumistaan.

Minulta ei tipu kunnioitusta inhottavasti käyttäytyville ja kieroille ihmisille, jotka näissäkin keskusteluissa erottui hyvin edukseen... Ei kunnioitusta heiltä, ei kunnioitusta heille.

Väännettäköön rautalangasta: harrastustapoja en arvostele vaan ihmisten käytöstä ja toimintatapoja yhteisten sääntöjen vallitessa. Onko se vaikea ymmärtää mistä minun pointti on lähtöisin, kun itse en siedä vain tuollaista vikuroimista turhasta asiasta jonka voi hoitaa helpommin. Kun en edes ymmärrä mitä selitätte monimutkaisista tavoistanne arpoa kisoja, mistä päästäisiinkin seuraavaan asiaan mitä en käsitä, mutta jätetään nyt tähän, kun olette jo niin kiihkona huutamassa kantaanne asiaan ettekä edes ymmärrä kelle huutelunne tulisi osoittaa. Pääsisittepä vain marttyyrisoimaan lisää kuinka ihania ihmisiä kisoinenne olette ja kuinka voitte lopettaa niiden pitämisen.

Jooko lopettakaa, see if I care, harrastuksen laatu vaan paranisi... Niin valitettavaa kuin se onkin.

Ilmoita häirikköviestistä
  Re: Kisakeplottelut

Lähettäjä: :D
Päivämäärä:   22.5.13 16:58:22

harmi kun nuo himokisaajat eivät ehtineet lukea aiempaa aihetta tai sitten on ymmärryksessä vikaa, kun jankuttavat kaikkiin kutsuihin osallistumisesta ja siitä sitten valikoimisesta. huoh, on niin raskasta olla tällaisten ala-arvoisten olentojen keskellä jotka eivät näe napaansa pitemmälle, säälin teitä ja erityisesti teitä jotka jaksatte vääntää asiaanne noille laholatvoille.

Ilmoita häirikköviestistä
  Re: Kisakeplottelut

Lähettäjä: Yogi
Päivämäärä:   22.5.13 17:02:04

Awws. :'DD

Ilmoita häirikköviestistä
  Re: Kisakeplottelut

Lähettäjä: Ore (mobile)
Päivämäärä:   22.5.13 17:12:00

Toivottavasti meillä on enemmistö, ja toivottavasti vielä säädetään uudet säännöt enemmistön mukaan

Ilmoita häirikköviestistä
  Re: Kisakeplottelut

Lähettäjä: nikitön
Päivämäärä:   22.5.13 17:12:57

Ihan uskomatonta käytöstä joiltain ihmisiltä. Tiedoksi teille: se, että järjestätte kisoja ei tee teistä jumalia.

Kuten edellisessä keskustelussa mainittiin, niin kauan kun säännöissä sanotaan vain yhteen kutsuun osallistumisen olevan mahdollista, tulee sitä sääntöä noudattaa vaikka kuinka vtuttaisi. Kisanjärjestäjillä ei ole minkäänlaisia oikeuksia ottaa jotain ihmeen omaa valtaa ja ruveta valikoimaan osallistujista niitä, jotka itseä eniten miellyttävät. Säännöt ovat säännöt kaikille tasapuolisesti ja niitä tulee noudattaa. Jos ei kelpaa, sopii olla järjestämättä kisoja tai kehitellä tilalle toimivampi systeemi, jota ehdottaa käyttöön otettavaksi.

Vaikka mitä sanoisitte, kyllä homma on nyt niin että teiltä himokisaajilta ei löydy ymmärrystä muiden tavalle harrastaa. Itseänne vain ajattelette ja sitä, miten kaikki olisi teille helpointa, muista viis. Kukaan ei käske järjestämään niitä kisoja, joten turha heittäytyä marttyyriksi ja julistaa, kuinka aikaanne uhraatte muiden hyväksi koska niin se ei ole.

Ilmoita häirikköviestistä
  Re: Kisakeplottelut

Lähettäjä: nikitön
Päivämäärä:   22.5.13 17:13:50

Täytyypä kyllä sanoa että tämän keskustelun myötä monen fiksuna pitämäni ihmisen pisteet laskivat silmissäni melkoisesti. Kuvittelin että teillä olisi järkeä päässä mutta kuinka väärässä olinkaan.

Ilmoita häirikköviestistä
  Re: Kisakeplottelut

Lähettäjä: -
Päivämäärä:   22.5.13 17:18:04

Jos sääntöjä ruvetaan muuttamaan tällaisen asian takia niin kyllä niiden palkintojen arvo laskee ainakin oman järjen mukaan ja vähintään omissa silmissäni ei sitten kisaajilla tule olemaan mitään arvoa kun touhu muuttuu suljetuksi :D

Ilmoita häirikköviestistä
  Re: Kisakeplottelut

Lähettäjä: nikitön
Päivämäärä:   22.5.13 17:22:53

Mikäli sääntöjä ruvetaan muuttamaan, toivon syvästi että muutkin harrastajat älytään ottaa huomioon esimerkiksi edellisessä keskustelussa ehdottamallani tavalla:

"Mikäli tämä osallistumissysteemi on kisanjärjestäjille maailman kaatava ongelma, miksei kukaan ole ottanut aihetta puheeksi jaosten ylläpitäjien/VRL:n kanssa? Ehkä jollain tavalla voitaisiin saada toimivaksi se, että tietyn määrän ylittäviin kutsuryppäisiin voisi osallistua vain kaikkiin. Tähän tietysti voisi heittää vastapainoksi säännön, että jokaista tiettyä määrää ryppäitä tulee järjestää myös muutama yksittäinen joissa yhteen kutsuun osallistumisen mahdollisuus on säilytetty, jotta muutkin harrastajat otettaisiin huomioon."

Ilmoita häirikköviestistä
  Re: Kisakeplottelut

Lähettäjä: Yogi
Päivämäärä:   22.5.13 17:28:42

"Mikäli tämä osallistumissysteemi on kisanjärjestäjille maailman kaatava ongelma, miksei kukaan ole ottanut aihetta puheeksi jaosten ylläpitäjien/VRL:n kanssa? Ehkä jollain tavalla voitaisiin saada toimivaksi se, että tietyn määrän ylittäviin kutsuryppäisiin voisi osallistua vain kaikkiin. Tähän tietysti voisi heittää vastapainoksi säännön, että jokaista tiettyä määrää ryppäitä tulee järjestää myös muutama yksittäinen joissa yhteen kutsuun osallistumisen mahdollisuus on säilytetty, jotta muutkin harrastajat otettaisiin huomioon."

Ehdottomasti kannattaisin tällaista systeemiä itse, ei parin yksittäisen kutsun järkkääminen silloin tällöin aiheuta suurta päänvaivaa.

Ilmoita häirikköviestistä
  Re: Kisakeplottelut

Lähettäjä: ...
Päivämäärä:   22.5.13 17:31:51

Helppohan se on nyt sanoa, mutta katsotaan vaan niin silloin alkaa uusi valitus :D Ei teitä vaan voi miellyttää. Katsokaa nyt maailmaa pyörittää ahneet ja maineen perässä juoksevat hullut.

Ilmoita häirikköviestistä
  Re: Kisakeplottelut

Lähettäjä:
Päivämäärä:   22.5.13 17:34:27

"Mikäli tämä osallistumissysteemi on kisanjärjestäjille maailman kaatava ongelma, miksei kukaan ole ottanut aihetta puheeksi jaosten ylläpitäjien/VRL:n kanssa? Ehkä jollain tavalla voitaisiin saada toimivaksi se, että tietyn määrän ylittäviin kutsuryppäisiin voisi osallistua vain kaikkiin. Tähän tietysti voisi heittää vastapainoksi säännön, että jokaista tiettyä määrää ryppäitä tulee järjestää myös muutama yksittäinen joissa yhteen kutsuun osallistumisen mahdollisuus on säilytetty, jotta muutkin harrastajat otettaisiin huomioon."

En kyllä missään nimessä kannata tämmösiä, lisää vaan päänvaivaa ja vastuuta ja mahdollisuus menettää etuuspisteet, mielummin lisään ne yhteen kutsuun osallistujat.

Ilmoita häirikköviestistä
  Re: Kisakeplottelut

Lähettäjä: Yogi
Päivämäärä:   22.5.13 17:35:21

Helposti sanon mitä tiedän voivani toteuttaa, kyllä mä järkkäilen kenttä ja koulukisojakin ihan yksittäinkin, kumpaankaan en ennen itse osallistunut, nykyään löytyy kenttäkopujakin tallista mutta koulukisoja järkkäilen edelleen ihan vain muiden iloksi kun omat eivät kisaa. Joten se siitä. Mutta äänestys pystyyn vain, kyllä tälle joku kompromissi pitäisi saaha. ;>

Ilmoita häirikköviestistä
  Re: Kisakeplottelut

Lähettäjä: katerina (katyah.)
Päivämäärä:   22.5.13 17:40:40

Oikeesti, jos se kymmenen kisan pitäminen on NOIN rankkaa, niin älkää pitäkö niitä! Säännöt on toistaiseksi samat kaikille ja niillä mennään. Jos niiden puitteissa on liian rankkaa pitää kymmenen kisan kisaryppäitä, niin pitäkää pienempiä.

Mitä nyt Tuiren selityksestä ymmärsin, niin ei todellakaan vaikuta liian rankalta tuo arpominen - pitäähän sitä kuitenkin painaa sitä "arvo" nappia jokaisen luokan kohdalla uudelleen.... Kehittäkää toimivampi systeemi kisojenne järjestämiselle ja luokkien arpomiselle, jos noin kovasti ketuttaa muutama ylimääräinen painallus ctrl+c & ctrl+v. Mielestäni se on kumminkin hyvin paljon vähemmän hommaa kuin mitä kymmenen kilpailun pitämisessä muuten on.

Ilmoita häirikköviestistä
  Re: Kisakeplottelut

Lähettäjä: misery.
Päivämäärä:   22.5.13 17:46:26

Itse taas en arvosta niitä, jotka huutelevat nimimerkittöminä. Pitäisi sen verran olla pokkaa, että kirjottaa omalla nimimerkillä.

Viime keskustelussa te nikittömät ette osanneet lukea ja vääristelitte esimerkiksi minun sanomisia. :> Että laskekoon rauhassa mun pisteet teidän silmissä, jos ette omaa luetun ymmärrystä.

Ilmoita häirikköviestistä
  Re: Kisakeplottelut

Lähettäjä: yersinio
Päivämäärä:   22.5.13 17:48:36

VRL on jaos meille kaikille virtuaaliharrastajille ja jaoksen säännöt rakennetaan siltä pohjalta. Kilpailujärjestäjä on velvoitettu näitä sääntöjä noudattamaan. Vaikka enemmistö olisikin sitä mieltä, että yksittäisen osallistumiset eivät ole kivoja niin meidän on silti huomioitava muutkin.

...

"Mikäli tämä osallistumissysteemi on kisanjärjestäjille maailman kaatava ongelma, miksei kukaan ole ottanut aihetta puheeksi jaosten ylläpitäjien/VRL:n kanssa? Ehkä jollain tavalla voitaisiin saada toimivaksi se, että tietyn määrän ylittäviin kutsuryppäisiin voisi osallistua vain kaikkiin. Tähän tietysti voisi heittää vastapainoksi säännön, että jokaista tiettyä määrää ryppäitä tulee järjestää myös muutama yksittäinen joissa yhteen kutsuun osallistumisen mahdollisuus on säilytetty, jotta muutkin harrastajat otettaisiin huomioon."

Milläköhän resursseilla luulette tuon säännön valvomisen onnistuvan?

...

Itse järjestän myös usein isoja kisaryppäitä ja ajoittain sinne tulee myös yksittäisiä osallistumisia. Nämä listaan ihan samalla tavalla siihen samaan osallistumislistaan. Laitan vain merkin osallistujan kohdalle, että tämä tulee mukaan ainoastaan tiettyyn kutsuun. Ei ole vaiva eikä mikään.

Se, että yksittäisiä osallistumisia tulee tarkoittaa sitä, että tuo sääntö on tarpeellinen. Eli meiltä löytyy harrastajakunta jotka haluavat harrastaa hitaammalla tahdilla.

Ilmoita häirikköviestistä
  Re: Kisakeplottelut

Lähettäjä: nikitön
Päivämäärä:   22.5.13 18:03:41

Säännön valvominen ei ole minun ongelmani, kunhan heitin idean ilmoille. Minusta nykysysteemi on itse asiassa täysin toimiva, jos ei oteta lukuun noita tämän keskustelun myötä ilmoille nousseita mätäpaiseita.

misery, kolahtiko niin kovaa että piti ruveta nimimerkkiä arvostelemaan? Niin se yleensä menee, kun ei haluta myöntää toisen osapuolen olevan oikeassa niin ryhdytään arvostelemaan nimimerkkiä/sen puutetta. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti