maanantai 10. kesäkuuta 2013

Miten saamatonta toimintaa!

Tästäkin joku katsoi asialliseksi hermostua niin, että härötysnappi soi. En tiedä ilmenikö keskustelua tässä näkyvän viimeisen kommentin jälkeen, mutta tämän verran oli tallessa.


-------------------------

Miten saamatonta toimintaa!
Lähettäjä: D:
Päivämäärä:   9.6.13 18:54:33

Kaikkea on mutta minkään eteen ei tehdä mitään ja tilanteet seisoo. Jos järjestätte jotain niin viekää ne loppuunkin ilman, että toiset joutuu sitten odottamaan ties moniakin kuukausia! Ei ole paljoa vaivaa vaadittu tehdä asioita ajallaan, jättäkää ne facebookit ja turhuudet väliin niin kas, kyllä sitä aikaa löytyy. Tai vaihtoehtoisesti lopettakaa tapahtumien järjestäminen niin säästytään turhalta odottelulta.
  Re: Miten saamatonta toimintaa!
Lähettäjä: D:
Päivämäärä:   9.6.13 19:18:47

Näinkin saamatonta ettei tulla vastaamaan teoistaan.
  Re: Miten saamatonta toimintaa!
LähettäjäNenna2377
Päivämäärä:   9.6.13 19:19:27

Aamen. ;D
  Re: Miten saamatonta toimintaa!
LähettäjäEssi
Päivämäärä:   9.6.13 19:37:59

" jättäkää ne facebookit ja turhuudet väliin"

Kuka sen sitten määrittelee onko naamakirjailu turhempaa kuin pikseliponeilu... :D

Onneks tää ei kuitenkaan oo itelle niin vakavaa että tarttis olla peliverkkareita repimässä tulosten tms myöhästymisestä..
  Re: Miten saamatonta toimintaa!
Lähettäjä: D:
Päivämäärä:   9.6.13 19:40:37

Sen määrittelee se, ettette te järjestä mitään teistä riippuvaa toimintaa siellä näämäkirjässänne ja sen pystyssä pysyminen ei ole kiinni teistä.
  Re: Miten saamatonta toimintaa!
LähettäjäEssi
Päivämäärä:   9.6.13 19:48:56

Ei välttämättä, tämäkin on kuitenkin täysin keksittyä hommaa ja tuskin kenenkään tallin tms pystyssä pysyminen on toisista ihmisistä tai tulosten tulemisesta kiinni.

Jos pistää oman harrastamisensa täällä sen varaan että tuleeko jostain tulokset ajoissa vai ei, niin terve.. :D
  Re: Miten saamatonta toimintaa!
LähettäjäSinte
Päivämäärä:   9.6.13 19:52:47

Komppaan Essiä :)
  Re: Miten saamatonta toimintaa!
Lähettäjä: -
Päivämäärä:   9.6.13 19:54:56

Essi, ehkä tässä viitataan hevoskantakirjan vastuuttomaan toimintaan? Tuollaisten yhteisten, isojen laitosten pitäisi toimia reaaliajassa, oli kuinka harrastus tai ei.
  Re: Miten saamatonta toimintaa!
LähettäjäEssi
Päivämäärä:   9.6.13 20:07:14

-, joo voi olla... Mutta edelleen mä jaksan ilman sarvia ja hampaita ihmitellä että kenen harrastaminen/elämä on siitä kantakirjatuloksesta kiinni, siis oikeesti?

Varsinkin jos hevonen on oikeasti täysin KTK-kelpoinen niin eikö sinne sivuille voi laittaa merkintää vaikka että "ilmoitettu kantakirjattavaksi tilaisuuteen X/2013, tuloksia odotetaan." Varsinkaan kun v-maailmassa ei jalostuskelpoisuus ole siitä ktk-tuloksesta kiinni...

Toki ymmärrän että ärsyttää asioiden tekemättä jättäminen, mutta toisaalta myös harmittaa tää jäätävä ajojahti mikä ylläpitäjiä kohtaan on ollut.. Hirveä paskamyrsky niskaan ja tokihan kritiikki pitää sitten vielä huudella nimettömänä. Jos tämä on niin elämää vakavampi asia niin miksi aloittaja ei itse kouluttaudu tuomariksi tai vaikka tarjoudu kantakirjan ylläpitäjäksi?

Nyt oikeesti haloo herätys ja vähän järkeä tähän touhuun, tätä hommaa kun pyöritetään 100% vapaahetoisvoimin enkä jaksa uskoa että kukaan tahallaan ja ihan kettuillakseen viivästyttää tuloksia ym.
  Re: Miten saamatonta toimintaa!
Lähettäjä: -
Päivämäärä:   9.6.13 20:12:18

Essi, Luciana on tätä tahtia jatkanut jo viime kesästä asti että hänen kohdallaan kyllä kuvittelisi homman hoituvan EDES JOSKUS kunnolla tai sitten hän älyäisi lopettaa nämä hommat kunnialla.

Mutta näemmä sinä tiedät yhtälailla kaikesta kaiken (mikäs jalansija sinulla edes on virtuaalimaailmassa kun en ole koskaan kuullutkaan), eli noudatetaan toki sinun neuvoasi. Koskaanhan ei saa kyseenalaistaa mitään.

Ja ehkäpä aloittaja on tuomari tai on hakeutunut kantakirjan ylläpitäjäksi tai jotain muuta vastaavaa, viesteistä päätellen Luciana ei kuitenkaan ole paljon sähköposteihin vastannut saati tehnyt asian eteen yhtään mitään, että nämä laitokset pyörisivät jatkossa.
  Re: Miten saamatonta toimintaa!
LähettäjäEssi
Päivämäärä:   9.6.13 20:16:43

Hahah, huippuasenne.. "kuka sä luulet olevas kun en oo koskaan kuullut susta". Huutonaurua! :D

Joo, ehkä tästä asiasta on turha koittaa edes keskustella ihmisen kanssa, jonka ajatusmaailma on tota luokkaa...
  Re: Miten saamatonta toimintaa!
Lähettäjä: D:
Päivämäärä:   9.6.13 20:18:28

Ho ho ho :D Nih. Kuten jo sanoin, jos ei voi pitää kiinni siitä mitä tekee niin lopettaa mielummin niiden juttujen järjestämisen niin säästytään turhilta odotteluilta, mielummin niin kuin turhaan odottelua kun mitään ei tapahdu. Oliko sekin vaikea ymmärtää?
  Re: Miten saamatonta toimintaa!
Lähettäjä: ...
Päivämäärä:   9.6.13 20:19:12

Kenenhän kanssa täällä ei kannata keskustella... :D Tuplasti huutonaurua!
  Re: Miten saamatonta toimintaa!
LähettäjäEssi
Päivämäärä:   9.6.13 20:27:48

Itehän sentään pysyn asialinjalla, mulla ei ole tarvetta mennä henkilökohtaisuuksiin ja kyseenalaistaa toisten ihmisten älyä täällä (viitaten siis "D:" viimeisimpään kommenttiin.

Esitin vaan mielipiteeni, kuten tekin ja kysyin että onko se ihan oikeasti joillekin ihmisille noin vakava paikka?

Ja kuten jo sanoin, ymmärrän että tilanne turhauttaa (myös muita kun vain teitä) mutta asiasta on kuitenkin purnattu sen verran jo että toivottavasti pikkuhiljaa hommat lähtee pyörimään ja normalisoitumaan.

Toki myönnän etten kantakirja-asioista ole niin täysiä perillä että tietäisin mitä asian eteen on yritetty tehdä mutta ite juuri olen hypännyt yhden "jaoksen" päättäjäjäsenistöön ja vaan alkanut itsenäisesti tekemään asioista mitä on "to do"-listalla ollut jo pitkään, niin niitä saadaan eteenpäin paremmin kuin vain valittamalla.

Miksi sitten ette tee vaikka vallankaappausta jos asia kehoituksista huolimatta ei etene? Siirrätte hevoskantakirjan sivut omalle sivutilalle ja yksinkertaisesti alatte pyörittää hommaa?
  Re: Miten saamatonta toimintaa!
Lähettäjä: Tinka
Päivämäärä:   9.6.13 20:58:02

Tulosten viivästyminen on surullista, mutta eihän siitä tarvitse repiä peli housuja. Kun tähän kerta vedettiin Face mukaan niin eihän Faceakaan olisi olemassa jos sillä ei olisi käyttäjiä sama koskee Vrer,Mej yms yms jos niillä ei olisi käyttäjiä niitä ei olisi.
Vrerhän tulee tod näk loppumaan jos kisoja saa ruveta ilmoittelemaan kaavakeella sama kohtalo kuin vpa tarpeeksi tuloksettomia kisoja ei käyttäjiä.
  Re: Miten saamatonta toimintaa!
Lähettäjä: matty
Päivämäärä:   9.6.13 21:40:54

Saattaa mennä puoliksi ohi topicin varsinaisen pointin, mutta mulla ainakin tuloksien hoitaminen ja niin edelleen on vastuukysymys. En arvosta ihmisiä, jotka eivät kanna vastuutaan, oli sitten kyse vaikkapa irl siitä, että annan hevoseni hoitoon jollekin toiselle eikä sitä hoideta ja ratsasteta kuten oli sovittu, tai url jostain näyttelytuloksista. Ihan sama mistä on kysymys, mutta ihminen, joka jättää joltain osin vastuunsa kantamatta, voi tulevaisuudessa jättää sen kantamatta uudelleenkin. Varsinkin nuorimpien virtuaaliharrastajien kohdalla huolettaa, että jos täällä oppii, että vastuutehtäviä voi vaan lykätä tai peräti jättää kokonaan tekemättä, niin miten se kostautuu tulevaisuudessa kun on tottunut siihen.
  Re: Miten saamatonta toimintaa!
Lähettäjäbill
Päivämäärä:   9.6.13 22:01:01

Matty osui naulan kantaan. Bittihevosvastuutehtävien hoitaminen on hyvää harjoitusta IRL-elämän vastuutehtäviä varten. Aina ei huvittaisi, mutta kun on jotain luvannut tehdä, se tehdään. Jos ei itse ehdi / pysty, silloin delegoidaan se jollekin, joka pystyy.

Tuohon hevoskantakirjajuttuun vielä se, että (ex-)ylläpitäjältä alkoi heti löytyä halua (ja aikaa..) hoitaa asia, kun Christa oli tehnyt pienimuotoisen vallankaappauksen ja keräillyt pisteet omatoimisesti. Kaupan päälle Christa vielä lytättiin ja koko tilanne palautui suunnilleen nollapisteeseen. Great.

Ja ei, kenenkään elämä ei varmastikaan ole kiinni yhdistä bittiheppailutuloksista. Kyse on vain siitä, millaisella menestyksellä ja millä tavalla hoitaa vastuutehtävänsä, olkoonkin (ja ehkä nimen omaan sitä suuremmalla syyllä), että on siihen täysin vapaaehtoisesti lupautunut.
  Re: Miten saamatonta toimintaa!
Lähettäjä: nikitön
Päivämäärä:   9.6.13 22:43:34

Bittiponit ovat harrastus siinä missä vaikkapa jalkapallo tai ratsastuskin. Vastuutehtävät ovat vastuutehtäviä myös täällä netissä, eikä niistä ole soveliasta luistaa sen takia että kyseessä on sentään vain pikseliponeja.

Matty puhuu ihan asiaa. Kuinka moni niistä, joiden mielestä on ok jättää virtuaalihevosiin liittyvät vastuutehtävät hoitamatta, pitää myös sitä hyväksyttävänä että laiminlyö vaikkapa lähitallin heppakerhon pitämisen? Eihän kukaan siihen kuole jos kerta tai pari jää pitämättä ja ilmoittaminenkin unohtuu, sehän on vaan heppojen harjailua ja muuta touhuilua.

  Re: Miten saamatonta toimintaa!
LähettäjäPainajainen
Päivämäärä:   9.6.13 22:52:09

Vaikka itseäni ei nyt paljon kaiva, jos tulokset myöhästyvät tai joku ei hoida hommiaan, on se toki asianosaisten ja vastuuhenkilön itsensäkin kannalta kurjaa. Ok, virtuaalihevoset eivät ole kenellekään kokopäivätyö eikä tästä saa tuloja, mutta enpä minä IRL-elämässäkään harrastuksia tai kavereita laiminlyö, jos olen sopinut tapaamisia tai muuta vastaavaa. Ja hui, ne eivät edes ole työjuttuja!
Työn ja koulun ulkopuolinen elämä toki heijastuu myös sinne menestykseenkin. Jos oppii aina luistamaan tehtävistään tai muusta epämukavasta verukkeella tai toisella, elämä alkaa kyllä lopulta rakentua valheiden varaan.

Eikä siinä mitään, jos tulee esteitä, mutta niistäkin voisi hyvissä ajoin rehdisti ilmoittaa ja delegoida työt eteenpäin. Toki, jos näitäkin jatkuvasti sattuu, kannattaa miettiä että onko sitten kumminkaan oikea henkilö hoitamaan niitä hommia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti